website stat

Cameră Fujifilm

Ca blogger, recunosc că mi-ar prinde bine o cameră foto. Asta din mai multe motive. În primul rând, intenționez să fac review-uri la diverse lucruri, ori unele dintre ele se pretează la a fi fotografiate. În al doilea, de ce să mă limitez doar la review-uri? Nu i-ar sta bine blogului meu cu pozele mele în articole, în loc de imagini luate de pe net? În plus, o cameră m-ar ajuta să fac poze de familie sau personale, nu doar pentru blog.

Și cum nu am cameră, decât cea de pe telefon, normal, dar hai să fim serioși, m-am gândit să-mi cumpăr una. Acum câteva săptămâni am văzut una la ofertă, în LIDL, arăta cam așa:

Camera Fujifilm

Fujifilm (am uitat modelul, cred că îl am notat pe undeva dacă vă interesează), 14 megapixeli, rezoluție HD (1280x720, deci nu chiar TrueHD), zoom optic 5x etc. Promoție de promoție, discount 40%, prețul camerei fiind de 150 lei (de fapt 149,99, apropo de prețuri psihologice).

Eu am fost la magazin s-o cumpăr în ziua în care știam că apare, promoția fiind anunțată înainte pe site-ul lor și în broșurile lor informative sau publicitare. Am ajuns pe la amiazi acolo. Ce credeți? Erau toate terminate. Toate, frate!

Așa că... ce îmi recomandați să iau? Nu foarte scump dar cât de cât să facă poze, adică ceva bunișor, să nu-mi pară rău de ea.

2 comentarii

Yamasha la 02.07.2013, 12:05

Incearca la eMAG sau la f64, acolo sunt preturi ok pentru aparate foto.

Ethos la 03.07.2013, 09:30

Hmm, mersi de sugestie. De f64 nu știam.