website stat

Despre


Bun-venit pe pagina ignorată de aproape toată lumea!

Cei care nu sunteți la prima vizită probabil mă cunoașteți sub numele de Ethos și știți că scriu pe SunLog, care-i generalist și mai vechi. Sau poate mă știți de pe alt blog, că am mai multe. Pe Blog Media scriu din mai 2013 (atunci l-am deschis), ceva mai nișat: chestii legate de internet, presă și televiziune, mass-media în general, muzică, filme, afaceri etc (vedeți voi pe la categorii). Am și advertoriale, marcate cu eticheta Plus. Accept și guest posturi, care de asemenea pot conține mesaje publicitare.

Simțiți-vă liberi să explorați articolele (aveți o arhivă în dreapta, un sistem simplu de paginație la subsol etc) și să comentați, dacă aveți ceva de zis. Nu-i cu taxă, dar să nu scrieți prostii. Adică puteți scrie prostii sau tâmpenii, dar să le exprimați într-un limbaj decent, cam asta-i ideea. :)

Blog Media rulează pe platforma Blogger, care-i deținută de Google. Textele publicate sunt creație personală și nu pot fi preluate integral fără consimțământul meu. Puteți însă prelua liniștiți fragmente, cu condiția să puneți un link spre sursă. C-așa-i frumos.

1 comentarii

Anonim la 18.06.2013, 00:26

+1cititor, felicitari pentru initiativa !