website stat

Câte ceva despre blog

Astăzi n-am chef să scriu despre chinezi care s-au târât în genunchi și nici despre mâncare exotică, așa că o să vocalizez pe aici singur despre blog.

În primul rând, am participat la ediția trecută a concursului Blog Power, cu articolul Reflecție sau acțiune. Am fost singurul care a participat. Organizatorii mi-au mulțumit pentru prezență și au postat pe site cum că concursul se declară nul pe baza lipsei de participare și se reorganizează pe o temă propusă de ei. Adică nu, doar au postat pe site. Astăzi văd că nici la ediția care a urmat n-au avut decât un singur participant, termenul de înscriere a articolelor s-a terminat iar ei nu au mai postat nimic pe site. Bravo lor.

În al doilea rând, am pus sus pe blog un buton de +1. Cu care adică mă puteți recomanda în Google, sau așa ceva. Și dacă cumva vă întrebați, da, se poate apăsa pe el, condiția este să fiți conectat la un cont Google. Și nu, nu implică să faceți share undeva, este doar o recomandare în Google. Use it, if I may say so.

În al treilea și ultimul rând, mă gândesc dacă să structurez informația de pe acest blog mai structurat. De exemplu prin crearea anumitor categorii, sau mai bine zis prin înlocuirea etichetelor cu categorii. Ori poate coexistența ambelor. Până acum m-am gândit la ceva de genul: aberații, blogoree, calendar, dicționar, știri, umor și lista este încă deschisă. Firește, pentru asta s-ar putea să fiu nevoit să schimb și tema blogului cu una care afișează categoriile sus, la fel ca paginile. Numai bine, că tocmai ce am dichisit-o pe asta de arată pe placul meu. Ei, asta e.

Cam atât.

4 comentarii

bucuros la 20.05.2013, 21:11

te-as recomanda eu pe google plus... dar nu intru niciodata, am doar 1 prieten si ala un vecin care si el la fel ca mine.

Ethos la 20.05.2013, 21:59

A,vezi de treabă... ;)

Yamasha la 21.05.2013, 09:10

google plus cred ca este cel mai tare in momentul de fata, sper sa nu vina prea multi cocalari si nebunii si pe reteaua asta de socializare!!

Ethos la 21.05.2013, 09:54

nu știu, poate ai ceva dreptate, având în vedere că google pare mai serios așa de felul lui