website stat

Cauți telefoane second hand iPhone 14 la super preț? Vezi la Yzzy oferta propusă

Toată lumea este în căutarea acelui telefon perfect care le are pe toate. Atunci când cineva merge la magazin pentru a-și cumpăra un telefon, are în minte o listă de calități pe care și-ar dori ca viitorul accesoriu mobil să le aibă. Și este și normal, atunci când cineva se gândește să investească în ceva, accentul trebuie să cadă neapărat pe felul în care se comportă acel gadget și ce poate să facă.

La momentul de față se întâmplă să cauti telefoane second hand iphone 14 la super preț? Nu mai sta pe gânduri și apelează la Yzzy! De ce la Yzzy și nu la alt magazin, te întrebi? Pentru că la Yzzy telefoanele sunt mereu ieftine și e easy să-ți cumperi un nou gadget modern.

iphone-14

Se merită sau nu un telefon Apple?


Cât despre telefoanele Apple, acestea primesc doar recenzii pozitive. Fiecare doritor care are de gând să-ți cumpere un astfel de telefon trebuie să știe că sunt niște telefoane care nu dezamăgesc niciodată. Sunt de-a dreptul funcționale și nu există loc de îndoieli atunci când sunt puse în funcțiune. Camera foto, display-ul, sunetul acestuia, dar și aplicațiile care rulează fac parte din principalele opțiuni pe care un telefon le are încorporate.

Dacă ești un fan al acestui tip de telefoane, atunci poți să contezi pe Yzzy pentru modele recente sau mai puțin recente. Primești un an garanție la aceste telefoane, lucru care nu se aplică în foarte multe cazuri atunci când vine vorba despre obiecte second hand.

Despre telefoanele pe care le găsești la Yzzy trebuie să știi că…


Deși sunt second hand, acestea se comportă ca niște telefoane noi și sunt verificate înainte de a fi puse în vânzare. Este o condiție obligatorie pe care aceste telefoane trebuie să o îndeplinească. Echipa se asigură că telefonul este unul funcțional având la bază peste 30 de criterii, printre acestea numărându-se starea bateriei, starea display-ului, butoanele funcționale, telefonul să nu fi avut contact cu lichide sau cu alte substanțe etc. Pe site-ul oficial Yzzy sunt prezentate mai multe detalii despre aceste criterii peste care ai putea să arunci un ochi.

Știai că la Yzzy îți poți vinde telefonul și îți poți cumpăra pe cel nou rapid?


Dacă nu știai, atunci afli prin intermediul acestui articol. Pe lângă magazinul în sine, Yzzy are și o platformă dedicată vânzării telefoanelor. Este mai ușor să-ți vinzi telefonul în siguranță și apoi să ți-l cumperi pe cel nou. Ai doar de câștigat, iar telefonul tău va ajunge la o altă persoană care avea nevoie de un mobil modern. Un proces în care ambele părți implicate au de câștigat, deci ce spui? Mergi pe mâna Yzzy?

Poți să vezi toată gama de telefoane disponibile pe site-ul oficial yzzy.ro. Din cadrul platformei poți să și comanzi modelul de telefon pe care îl consideri potrivit pentru nevoile tale sau poți face un cadou cuiva drag dacă dorești.

Date de contact:

0761 053 053
contact [@] yzzy.ro

0 comentarii