website stat

Lumea bună cumpără BMW X6

Nu știu de unde provine imaginea asta negativă cu privire la posesorii de automobile marca BMW. Știți probabil că unii îi consideră aroganți, având un aer superior, agresivi la volan etc. De ce? Poate pentru că BMW este privită ca fiind o mașină pentru oameni cu bani. Și, dacă e să fim corecți, într-o mare măsură chiar este. După cum în aproape orice există un sâmbure de adevăr, trebuie să recunoaștem că BMW chiar este o mașină elitistă, cu o construcție solidă și cu un motor robust. Compania producătoare, germană, s-a reprofilat pe construcții de mașini, după ce în timpul celui de-al doilea război mondial se ocupa cu fabricarea de motoare pentru avioane. Deci, nu e ca și cum ar fi apărut peste noapte sau nu ar avea piese durabile. În fapt, BMW-ul este mult mai puternic decât Mercedesul, care cu câteva generații de mașini în urmă avea un motor slab, numai renumele era de el (acum le fac mai bune). Totuși, să ai un motor produs de o companie care propulsa avioane îți oferă o siguranță, nu? Și atunci, cred că cei care se uită strâmb la șoferii cu BMW o fac pur și simplu din invidie: pentru că nu au și ei o astfel de mașină de top!

bmw x6
BMW X6, o mașină de lux

În orice caz, dacă doriți să vă cumpărați un BMW cu care să le luați fața prietenilor și vecinilor, o soluție poate fi BMW X6. Adică, o mașină de lux, o mașină de vârf, o mașină de calitate. De unde? Păi, vă anunț că puteți găsi BMW X6 noi si rulate pe elite-cars-leasing.ro, iar aceste mașini, după cum scrie pe site, provin din surse sigure, certificate, sunt cu istoricul la zi, au kilometri reali și expertiză tehnică de calitate. Tot de pe paginile site-ului din link aflăm că echipa de dealeri auto de acolo este profesionistă și experimentată, cu peste 15 de ani de experiență cumulată atât în domeniul mașinilor noi, cât și al celor rulate. Ori asta este important, pentru că uneori găsiți mașini rulate la un raport preț/calitate mult mai bun decât cele noi, pentru simplul fapt că o mașină care a fost folosită puțin poate să se prezinte în aceleași condiții cu una nouă, dar la un preț mult mai mic și avantajos, în timp la una nouă plătiți în plus pentru brand și pentru eticheta de „nou”. Etichetă care dispare de îndată ce ați condus mașina câteva zile.

Elite Cars Leasing vă poate oferi atât mașini din stoc, cât și mașini la comandă. Are locații în Germania și în trei orașe din România: București, Brașov și Bacău. Iar despre BMW-urile X6 cred că nu mai are rost să discutăm: interior confortabil și spațios, design luxos și totul la superlativ. Bineînțeles, dacă doriți, puteți achiziționa de la ei și alte mărci de mașini germane. Achiziția se poate face și în leasing. Așa că sfatul meu este că dacă vreți să vă cumpărați o mașină, mai bine să o luați de la un dealer serios, decât de la o persoană particulară, mai ales acum, când s-a trecut la ora de iarnă și ceasurile s-au dat înapoi (inclusiv ceasurile cu kilometri auto, după cum circula o glumă pe net).

0 comentarii