website stat

Caută hârtie ambalat natur la Snick Ambalaje - află cum poți obține reduceri

Orice restaurant care se respectă va ține cont nu doar de grija cu care își selectează ingredientele cu care să prepare meniurile delicioase, ci și de ambalajele folosite. În acest sens,  Snick Ambalaje poate fi furnizorul de care ai nevoie. Aici se vor găsi diverse tipuri de ambalaje, pentru toate tipurile de restaurante - fast-food, care se ocupă de catering, pentru street food etc.

hartie-ambalat-natur-snick-ambalaje

Printre altele, este disponibilă aici și hartie ambalat natur. Este adesea utilizată pentru a proteja wrap-urile sau alte tipuri de mâncare de tip fast-food, de tip orientală, pe bază de lipie. O întâlnim de asemenea în cofetării, fiind utilizată pentru ambalarea prăjiturilor pregătite pentru livrare. Acestea sunt doar câteva întrebuințări, ca exemplu al faptului că vorbim despre un ambalaj versatil.

Iată cum poți comanda hârtie ambalaj natur

Acest tip de hârtie este disponibilă în stoc la Snick-ambalaje.com. Oferta este disponibilă la bax, bulk sau palet. În aceste două cazuri ultimele menționate vorbim despre reduceri aplicate, de 3 și 5%. În plus, cu cât valoarea comenzii tale este mai mare, cu atât mai bine. Acest furnizor te răsplătește cu reduceri de 5, 8 și maxim 10%. În funcție de acest reper, reducerile pot fi aplicate pentru comanda actuală sau cea viitoare.

În plus, comenzile plasate în cadrul site-ului oficial au toate șansele să fie pregătite pentru livrare în aceeași zi. Singura condiție este să plasezi comanda până la ora prânzului. De asemenea, ai șansa transportului gratuit - vezi condițiile în pagina oficială.

Comandă sacoșa cu mostre și testează

Este un risc asumat să investești o sumă de bani în ambalaje ce nu știi dacă sunt ceea ce trebuie pentru tine. Depinde de mai mulți factori să faci această evaluare, a calității ambalajelor: rezistența la temperaturi ridicate sau scăzute, cum se comportă în condiții de transport, la contact cu lichide etc.

Snick Ambalaje mizează nu doar pe calitate, ci și pe transparență. Așadar, pune la dispoziție posibilitatea de a comanda sacoșa cu mostre. Este o modalitate practică pentru că cei interesați să comande cele necesare în cunoștință de cauză. Pentru a testa, pot cere sacoșa cu mostre, selectând câte un produs din fiecare tipologie de ambalaje de care ar avea nevoie. După testare vor comanda cantitatea mai mare necesară, fiind convinși că au ales bine.

Alte tipuri de ambalaje disponibile aici

De la Snick Ambalaje pot fi comandate și alte tipuri de consumabile și ambalaje, precum tacâmuri de unică folosință, cutii, caserole, farfurii, platouri, boluri și capace compatibile. De asemenea, sunt la un click distanță paharele, cupele și nu numai. Cu ceea ce este aici disponibil își pot asigura tot stocul necesar cei care servesc la fața locului sau livrează, fie că vorbim de o pizzerie, de o burgarie sau de un restaurant clasic ori o gelaterie spre exemplu. Toate aceste tipuri de ambalaje sunt biodegradabile și respectă standardele actuale, sunt realizate din PLA, carton sau hârtie ori ale derivate și combinații de materiale biodegradabile.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău
comenzi@snick-ambalaje.com

0 comentarii