website stat

Știrea trecută a fost un pamflet de 1 aprilie

Știrea trecută, legată de prelungirea serialului Game of Thrones cu încă un sezon, a fost un pamflet de 1 aprilie. Ținem să menționăm pe această cale că postarea este una umoristică, fără nicio legătură cu realitatea, deși unele elemente prezentate în ea (cum ar fi faptul că fanii au fost dezamăgiți de ultimul sezon al celebrului serial) sunt reale.

1 aprilie - ziua pacalelilor

1 aprilie este considerată ca fiind ziua farselor, a informațiilor false și a păcălelilor. În limba engleză, ea se numește April Fools' Day. Nu se cunosc originile acestui obicei de a face falsuri și păcăleli cu ocazia zilei de 1 aprilie, dar, conform Wikipedia, există multe teorii în această direcție. Astfel, este posibil ca ea să dateze încă de prin anii 1500 - 1600, când s-au înregistrat astfel de farse în Anglia, Franța sau Olanda.

Totuși, deși articolul precedent a fost o glumă, ar fi fost frumos dacă HBO s-ar fi decis să prelungească serialul Game of Thrones cu încă unul, două sau chiar mai multe sezoane, care eventual să urmărească evoluția personajelor rămase în viață la finalul sezonului 8. Din păcate, asta însemna că n-am mai fi văzut-o apărând și pe frumoasa Emilia Clarke, care o interpreta pe mama dragonilor, Daeneris Targaryen.

0 comentarii