website stat

Game of Thrones se va prelungi cu un nou sezon

O știre de ultimă oră vine să-i bucure pe fanii celebrului serial Game of Thrones (Urzeala Tronurilor în limba română): studioul de producție HBO a decis să prelungească serialul care deja se terminase de câțiva ani, alocând pentru el încă un sezon! Mai mult, o parte dintre personajele care au fost ucise sau au murit de-a lungul serialului vor fi resuscitate pentru acest ultim sezon. Astfel, fanii de pretutindeni se vor putea bucura din nou de eroii lor preferați.

fantezie medievala

Știrea vine pe fondul slabei audiențe a serialului House of the Dragon, un prequel la Game of Thrones, și a dezamăgirii fanilor cu privire la ultimele sezoane din Game of Thsones - mai ales la ultimul. Spre finalul serialului, producătorii s-au grăbit să îl termine deoarece aveau deja un contract semnat cu Disney pentru franciza Star Wars, așa că au făcut doar 8 sezoane, deși HBO se arătase dispus să finanțeze 10 sezoane. Iată că acum avem șansa să revedem Game of Thrones.

Mai mult, George R. R. Martin, care este autorul cărților de la baza serialului, a fost contactat de către HBO și a promis că va scrie în cel mai scurt timp o nouă carte, care să acopere evenimentele din acest nou sezon pe care studioul american de film vrea să îl producă, astfel încât scenariștii și regizorii să n-o mai dea în bară și de data asta.

Later edit: continuarea

0 comentarii