website stat

Unde găsim jucării bebeluși pentru dentiție

Poate ai observat că bebelușii și copiii de vârste fragede au tendința de a băga orice în gură. Pur și simplu iau orice obiect pe care-l găsesc și îl introduc în gură, indiferent că este vorba de ceva comestibil sau nu, indiferent că obiectul respectiv este benign sau toxic. Nu este necesar să fii tu însăți mamă pentru a observa asta, deoarece o vedem la toți copiii mici din jurul nostru. Și vedem cum mamele lor încearcă să-i dezvețe de acest obicei nefast, spunându-le să nu mai bage chestia respectivă în gură că nu-i voie.

Jucarie-dentitie-Turtle-Iron

Sigur că educația este binevenită. Numai că la vârsta respectivă ea nu produce efectul scontat. Ce-ar fi însă dacă ai putea transforma acest obicei nociv al copilului într-unul benefic? O idee în acest sens o reprezintă o jucarie pentru dentitie. Un model de astfel de jucărie îl poți vedea în imaginea de mai sus (sursă imagine: littleprints.ro).

Jucăriile pentru dentiție mizează pe obiceiul bebelușului de a încerca să roadă orice și sunt menite să ajute la buna dezvoltare a danturii, în perioada erupției dentare a celor mici. Astfel, obiceiul de a mesteca orice poate deveni din unul nefast un obicei eminamente benefic, puiul nostru având în gură ceva care nu este nociv, care îl ajută să-și dezvolte o dantură cât mai bună, care îi îngrijește cavitatea bucală eliminându-i eventualele dureri cauzate de erupția dentară și care îi conferă totodată o ocupație. Unde poți găsi astfel de jucării? O soluție este magazinul online LittlePrints.ro, care conține o întreagă pagină dedicată jucăriilor pentru dentiție, cu zeci de astfel de jucării în modele, culori și forme diverse, la prețuri accesibile. Jucăriile pot fi sortate alfabetic, după preț (de la ieftine la scumpe sau invers), după data adăugării în stoc și așa mai departe.

Intrând pe pagina unei astfel de jucării pentru dentiție de pe LittlePrints, se poate citi că ea este alcătuită dintr-un material moale, plăcut și confortabil, care masează delicat gingiile, având proprietăți de calmare și ameliorare a simptomelor de durere în faza erupțiilor dentare. Pe aceeași pagină aflăm că materialul din care sunt confecționate aceste jucării este un silicon non-toxic, de calitate alimentară, care nu conține coloranți, BPA sau alte substanțe nocive și care poate fi spălat și sterilizat cu ușurință.

Dacă vrei mai multe informații în acest domeniu, citeste si aici despre rolul jucăriilor pentru dentiție. Pentru mine însă, cel mai bun argument rămâne faptul că bebelușul oricum are tendința de a băga în gură orice, iar multe mame îi dau suzete false din plastic, doar ca să-i țină gura ocupată cu ceva. Așa că dacă tot e să-i dai ceva să mestece, de ce să nu-i dai ceva care să-i maseze gingiile și să-l ajute în faza erupției dentare? Mai ales că prețul unei astfel de jucării este cât se poate de accesibil pentru toată lumea.

Bineînțeles, merită să studiem mai departe și să ne informăm cât mai bine cu privire la aceste jucării, înainte să le cumpărăm din orice magazin întâlnit în calea noastră, pentru a ne asigura de calitatea materialelor de bază, astfel încât odată introduse în gură și mestecate cu orele, ele să nu aibă efecte toxice. Tocmai de aceea, este bine să cumpărăm din surse care au deja o bună reputație în această direcție.

0 comentarii