website stat

Epilare definitivă în Iași

Știai că există o platformă pe care poți găsi, sortate după diverse criterii de căutare, o mulțime de saloane de îngrijire personală? De exemplu, să presupunem că ești o femeie sau o fată tânără care locuiește în Iași și dorești să te epilezi definitiv (pentru că știm cu toții că moldovencele sunt atrăgătoare). Ei bine, intrând pe această platformă, poți să găsești saloane cu servicii de epilare definitiva in Iasi la un singur click distanță, foarte simplu. Și dacă tot am deschis subiectul...

Să vorbim puțin despre epilarea definitivă

A existat o vreme când părinții și bunicii noștri nu se epilau. Astăzi însă este aproape o regulă ca femeile să se epileze, astfel încât cele care nu sunt epilate constituie mai degrabă excepția. S-au inversat lucrurile, în sensul că dacă prin anii 60 abia apărea trendul prin care unele femei se îmbrăcau mai sumar și începeau să își radă părul sau să se eplileze, astăzi aproape toate femeile se epilează și încep să apară unele care vor să înceapă un trend de lăsare a părului neras... :)

Dar de ce să te epilezi?

Epilarea este foarte sexy, pentru că face pielea femeii mult mai vizibilă și mai atrăgătoare pentru un bărbat. Oricum, în comparație cu bărbatul, femeia are evident mai puțin păr pe corp (exceptând părul de pe cap, care este frumos și atractiv), așa că de ce să nu ducă cadoul ăsta natural (al unei piei albe și neacoperite de păr) la desăvârșire, epilându-se în zonele intime și oferind astfel iubitului ei o imagine mult mai incitantă și mai atrăgătoare? În plus, există argumente și de ordin igienic, în sensul că surplusul de păr poate duce la transpirații mai abundente, mirosuri neplăcute, adăpostirea unor bacterii etc.

Epilare definitivă versus epilare obișnuită

Problema cu epilatul este că de obicei doare. Aici mă refer la epilatul clasic, cu ceară. Așa că o epilarea definitivă, cu laser, este o soluție excelentă pentru cele care vor ca în numai câteva ședințe să scape definitiv atât de părul nedorit de pe corp cât și de perspectiva unor serii de epilări dureroase, din nou și din nou, la nesfârșit. Și dacă o epilare obișnuită e preferabilă rasului, deoarece efectele ei sunt mai de durată, în mos similar o epilare cu laser este preferabilă uneia cu ceară, deoarece efectele ei sunt permanente.

femeie - potret alb-negru

Dar să închid paranteza și să revin de unde am plecat. Cum spuneam în introducere, există un site unde poți găsi foarte rapid informații despre saloanele de înfrumusețare din zona ta (din orice oraș - Iașiul a fost luat ca exemplu). Mai exact, ai aici platforma pentru programari la salon. Dar nu numai pentru saloane de epilat. Și pentru tuns, coafat, vopsit, manichiură, pedichiură și makeup - pentru toate acestea poți găsi saloane de profil pe site, în orașele mari din țară. Și asta nu este valabil doar dacă ești femeie, căci există și saloane de înfrumusețare pentru bărbați, care mai nou au început și ei să se îngrijească. Așa că acum este ușor să găsești salonul potrivit din orașul tău.

Iar dacă ești cumva proprietarul unui astfel de salon, poți să-l înregistrezi pe acest site, pentru ca lumea să te găsească mai ușor.

0 comentarii