website stat

Lidl și-a modificat orarul în toată țara

Duminica asta, mergând la Lidl pe seară, am avut surpriza să constat că deja e închis, deși încă nu era ora 8. Ce s-a petrecut? Începând cu 26 septembrie, supermarketul și-a modificat orarul la nivel național, de la 7:30 la 21 în timpul săptămânii și de la 8 la 19 duminica.

lidl.ro

Anunțul oficial stipulează:

MODIFICARE ORAR MAGAZINE

Începând cu data de 26 septembrie orarul magazinelor se va modifica după cum urmează:

Luni - Sâmbătă:

Programul de funcționare maxim va fi de 07:30 – 21:00 la nivel național

Magazinele care în prezent deschid după ora 07:30, respectiv închid înainte de 21:00, vor rămâne la programul existent

Duminică

Programul de funcționare maxim va fi de 08:00 – 19:00

Magazinele care în prezent deschid după ora 08:00, respectiv închid înainte de ora 19:00, vor rămâne la programul existent

Am citit undeva (cred că pe Facebook, dar nu mai rețin exact) că această modificare s-a făcut pentru reducerea consumului de energie electrică. Totuși, am dubii cu privire la acest motiv, deoarece pe site-ul oficial nu scrie nimic despre nicio motivație. Ori cum astăzi este foarte la modă să te dai solidar cu țările fără gaz și să lupți astfel împotriva lui Putin, cred că dacă acesta ar fi fost motivul real l-ar fi publicat și pe site, ba chiar cu litere colorate sau îngroșate, pentru a se vedea că iau atitudinea corectă.

Indiferent însă care ar fi motivul, cert e că programul magazinelor Lidl este acum ceva mai scurt în toată țara (cu excepția magazinelor în care orarul era deja mai scurt decât cel de acum), așa că nu vă lăsați cumpărăturile pe ultima oră.

0 comentarii