website stat

23 de rezultate greșite la testele anti-covid de la CFR Cluj

Cât de sigure sunt testele care se fac împotriva lui COVID-19? Probabil că de acum înainte o să ne punem tot mai des această întrebare, de vreme ce, iată, la CFR Cluj s-a înregistrat următoarea situație uluitoare: 23 de teste efectuate au fost confirmate ulterior ca având un rezultat greșit.

rezultat test medical

Mai exact, inițial la CFR Cluj au fost depistate 26 de cazuri de COVID-19, adică 26 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Ulterior însă, după o nouă testare, s-a confirmat că abia câțiva jucători aveau virusul. Deci, majoritatea testelor au fost eronate sau au produs un rezultat "fals-pozitiv".

Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, s-a declarat uimit, dar ce putem să ne așteptăm de la el? Eu unul mă uit la chipul și prestația domniei sale și nu mă aștept la prea multe. Întrebarea de fond care se ridică aici este următoarea: de unde provin aceste teste, cine le produce și cât putem fi de siguri în seturile de teste aduse din import, ca și în rezultatele pe care aceste teste le-au furnizat în trecut și le vor furniza în continuare?

Sigur, pornind de la ultima întrebare, adepții teoriei conspirației pot duce lucrurile și mai departe, insinuând o posibilă legătură între aceste teste și amplificarea artificială a unei pandemii care să fie favorabilă unui anumit tip de clasă politică și unui anumit tip de afaceri. Să le numim "de sezon".

0 comentarii