website stat

Tubulaturi și coșuri de fum din inox pentru pretențioși

Subiectul de azi se numește cosuri de fum din inox iar ștacheta pe care ne-am impus-o este una ridicată. Dacă în titlul scrie "pentru pretențioși", atunci înseamnă că aceste cosuri de fum din inox trebuie să fie clasa I și să satisfacă orice nevoie și orice cerință de calitate. Personal nu am cumpărat niciodată de la tubovent.ro, dar iată câteva caracteristici de bază ale coșurilor din inox făcute de ei:

1. Cosuri de fum din inox făcute de ei



cos de fum inox zincat
În primul rând, Tubovent este producător de coșuri de fum din inox. Fiindcă le produce, le poate adapta cerințelor oricărui proiect, atât casnic cât și industrial. Și, apropos, pe lângă cosuri de fum tot Tubovent furnizează sisteme de exhaustare de mari dimensiuni, ca cele folosite în metalurgie, industria alimentară sau industria cimentului. Aceste sisteme de exhaustare au în componența lor tubulatura desfumare profesională, în sisteme de ventilație care aspiră fumul și căldura dintr-o incintă și le evacuează, și care se pot folosi de exemplu în cluburi sau în locurile unde se țin diverse evenimente, în diverse clădiri, în subsoluri, în hale industriale, în spații comerciale etc etc.

2. Cosuri de fum din inox cu pereți dubli


Dar revenind de la sistemele de exhaustare și tubulatura ventilatie la coșurile de fum, acestea se prezintă în mai multe forme și dimensiuni (pe site sunt foarte multe modele, întinse pe vreo 9 pagini), având totodată pereți dubli. Există două categorii de cosuri de fum din inox cu pereți dubli: cele cu pereți din inox-zinc și cele cu pereți din inox-inox. Diferențele sunt că într-un caz peretele exterior este din tablă zincată (de exemplu având grosimea de 0,5 mm), în timp ce în celălalt caz se utilizează inox austenitic lucios.

3. Cosuri de fum din inox în pachet complet


Indiferent de tipul lor, cosurile de fum din inox de la Tubovent se livrează în furnitură completă, aici intrând următoarele:

  • pălărie antiploaie
  • capac de curățare cu stut de scurgere condens
  • suport de bază pentru așezarea și fixarea coșului
  • gură de vizitare ce are și rol anti-explozie
  • coliere și bride de prindere pe perete
  • tronsonul linear în sine, a cărui lungime depinde de modelul ales

Pe site există atât coșuri mai scurte cât și coșuri mai lungi, potrivite fiecărei locuințe sau incinte. Alte lucruri demne de luat în seamă este că cosurile de fum din inox și sistemele de exhaustare produse de Tubovent respectă normele din domeniu și sunt fabricate din materiale de calitate. Nu în ultimul rând, garanția lor este de 5 ani, lucru care vă poate da un indiciu despre durabilitatea lor.

Articol optimizat SEO conform indicațiilor Outcave Solutions.

0 comentarii