website stat

Celsius Cleaning - Spalatorie haine in Bucuresti

Celsius Cleaning SRL este una dintre firmele la care puteți apela când aveți de spălat orice fel de haine, oricât de pretențioase ar fi ele. Firma oferă solicitanților (cărora le asigură transport gratuit pe raza municipiului București și a județului Ilfov) câteva servicii de spălare și curățare haine, după cum urmează:

spalare haine

Spalatorie haine in Bucuresti


În primul rând, o spalatorie haine in Bucuresti, accesibilă oricui. Spălarea hainelor în cadrul acestei spalatorii haine Bucuresti presupune echipamente de spălătorie de haine de ultimă generație și soluții moderne, eficiente, de spălat al hainelor, cu rezultate pe măsura așteptărilor. Produsele acestei spalatorii haine in Bucuresti elimină petele, chiar și pe cele persistente, fără a afecta rezistența materialului sau a-l decolora. Pierderea culorii reprezintă unul din impedimentele principale pentru spălarea hainelor acasă, în regim de amator. La Celsius, hainele sunt analizate atent, la nivel de țesătură, și abia după aceea se ia o decizie legată de modul în care vor fi ele spălate.


Spalatorie haine in Bucuresti, pe uscat


Se mai numește spalatorie chimica de haine in Bucuresti, sau curățare chimică a hainelor. Este vorba de curățarea chimică a hainelor ce nu pot fi scufundate în apă sau udate, datorită faptului că asta le-ar degrada prea tare sau le-ar decolora prea mult sau le-ar afecta în vreun alt mod. Într-adevăr, o spalatorie haine in Bucuresti profesionistă va putea oferi servicii de curățare pe uscat, putând să vă sfătuiască când anume și pentru ce haine este preferabil să alegeți această opțiune. O opțiune pe care nu o aveți acasă, în mod obișnuit.

Spalatorie covoare Bucuresti


Dacă sunteți proprietarul sau administratorul unui hotel, dar și dacă sunteți persoană fizică, puteți apela la această spalatorie covoare Bucuresti, care se va ocupa de orice covor aveți, oricât de gros ar fi și indiferent de materialul din care e confecționat. Depășind sfera unei spalatorii haine in Bucuresti, Celsius se ocupă totodată și cu spălarea mult mai pretențioasă a unui covor. Pretențioasă, deoarece covorul este mai dificil de spălat decât o haină obișnuită. Astfel, cei de la Celsius Cleaning își asumă sarcina de a spăla și curăța covorul dvs în mod profesionist, îndepărtând bacteriile, acarienii și petele sau murdăria de pe el, într-un mod adecvat la țesătura din care e făcut, uscându-l apoi în condiții optime și returnându-l mai viu colorat și cu un miros de proaspăt ce îi va face pe musafiri să vă întrebe dacă nu cumva e nou. Pe lângă covoare, firma se ocupă și cu curatare mocheta bucuresti, mochetele fiind de asemenea destul de pretențioase.

Celsius Cleaning SRL – Adresa: Bragadiru, Sos. Bucuresti-Alexandria nr. 544

0 comentarii