website stat

Ce calități trebuie să aibă un coș de fum din inox

Dacă vrei să îți achiziționezi un cos de fum din inox pentru acasă, este indicat să verifici foarte bine sursa de unde îl procuri astfel încât cosul de fum din inox cumpărat să bifeze anumite proprietăți de bază și să te țină cât mai mult. Dintr-un anumit punct de vedere, calitatea este mai importantă decât prețul, deoarece un cos de fum nu ți-l montezi în fiecare zi, așa că te interesează ca acesta să te țină cât mai mult și nu să îți dea bătate de cap, deci să nu trebuiască să îl schimbi peste doi sau trei ani. Iar acest lucru este și mai important dacă ai nevoie de cos de fum din inox și tubulatura ventilatie pentru un proiect mare, de exemplu pentru o hală industrială sau un restaurant.

instalatie cos de fum inox

Cos de fum din inox de la furnizor


Prima și cea mai importantă calitate pe care ar trebui să o urmărești este ca acest cos de fum din inox pe care îl cumperi să fie vândut direct de către producător. Cu acest lucru nu doar că elimini intermediarii (și scazi puțin prețul final), ci, mult mai important, ai garanția unui produs de calitate, pentru că știi exact cine l-a fabricat, tu cumpărându-l chiar de la sursă. Un producător care îți oferă o garanție de N ani pe produsul lui este conștient că acel produs te va ține N ani, deoarece în caz contrar ar ieși în pierdere. Iar tu ești asigurat de faptul că nu cumperi un produs no-name sau o chinezărie făcută pe vapor.

La ce trebuie să te mai uiți în cazul unui cos de fum din inox


Toate linkurile din articolul de față sunt spre paginile secovent.ro, un site care vinde cosuri de fum din inoxhote profesionale din inox pentru bucatarie, sisteme de ventilație etc. Nu zic că trebuie să cumperi de la ei, dar ei sunt producători și afirmă că au avut proiecte de anvergură, atât cu companii private cât și cu instituții guvernamentale, așa că le iau specificațiile de la cosul de fum din inox drept etalon. Conform informațiilor de pe site, cosul de fum ar trebui să fie ușor, etanș, dar fabricat obligatoru din oțel inoxidabil, care este rezistent la intemperii și nu se corodează și nu ruginește ușor, apoi ar trebui să fie izolat și să reziste la temperaturi extreme, precum și să fie ușor de manevrat și versatil, astfel încât să se poată plia oricăror necesități din cadrul oricărui proiect. Grosimea optimă și fiabilitatea materialelor nu trebuie nici ele ignorate.

Cine vă montează cosul de fum din inox?


În încheiere, evident, în afară de calitățile propriu-zise ale cosului de fum și materialelor din care e făcut, nu strică dacă firma în cauză oferă montare la domiciliu (sau la adresa unde doriți să îl montați). De vreme ce Secovent oferă atât informații practice pentru toată lumea (ghid de montare hota de bucatarie la tine acasă, pas cu pas) cât și servicii efective de montare făcută de oamenii lor, puteți să cereți sau să urmăriți dacă firma de unde vreți să cumpărați oferă și ea același lucru. O firmă serioasă ar trebui să îți facă totul, de la A la Z, nu doar să îți vândă produsul și tu să te descurci cu el.

Site-ul secovent.ro este proprietate a firmei Secovent Group SRL – Adresa: Bulevardul Basarabia, Nr. 177, Sector 3, Bucuresti.

0 comentarii