website stat

Dezinfectanti medicali: cât costă și de unde îi putem cumpara

În rândurile de mai jos o să vă prezint un site care comercializează dezinfectanti medicali din gama Klintensiv, aprobați de Ministerul Sănătății. Așadar, articolul este relevant mai ales pentru managerii de spitale sau cei care se ocupă cu aprovizionarea și vor să găsească un furnizor ieftin și cu produse de calitate, iar utilitatea lui derivă din faptul că în multe spitale românești pacientul trebuie să vină cu medicamentele de acasă :|.

spalat pe maini cu sapun

Dezinfectanti medicali pentru mâini


Orice gamă de dezinfectanți medicali ar fi incompletă fără un dezinfectant pentru maini. Pagina corespunzătoare de pe site conține 6 produse. Cel mai ieftin este un gel dezinfectant pentru mâini Klintensiv, la 28 de mililitri. Costă 4 lei. Gelul este hidroalcoolic, antibacterian și dezinfectant, și se folosește ca atare, prin frecare pe mâini, având o acțiune rapidă și fiind ideal pentru tratarea mâinilor între consultul a doi pacienți. Este un produs serios, aprobat de Ministerul Sănătății și vine cu o fișă tehnică ce se poate descărca și citi în format PDF.

Cel mai scump produs din această categorie este un gel cu același nume și funcții, dar la un litru. Costă 35 de lei. Pe pagină mai găsim șervețele dezinfectante pentru mâini sau săpun lichid antimicrobian.

Dezinfectanti medicali pentru suprafețe


Dar nu numai mâinile personalului medical trebuie dezinfectate, ci și toate suprafețele ce pot veni în contact cu aceste mâini sau cu pielea bolnavilor. Pe site găsim 12 produse certificate ca biocide conform prevederilor legale în vigoare. Un dezinfectant pentru suprafete concentrat, de nivel înalt, la 5 lintri, costă 196 de lei, iar un degergent concentrat (tot la 4 litri) costă 184 de lei, în timp ce un dezinfectant suprafețe la 5 litri, gata de lucru, costă 55 de lei - și trebuie să spun că prețul este comparabil cu cel al produselor destinate uzului casnic, care nu necesită nicio certificare sau aprobare a vreunui minister. Asta spune ceva.

Dezinfectanti medicali pentru instrumente


Un dezinfectant instrumentar vine și el în mai multe variante, 9 la număr, și poate fi utilizat pentru igienizarea și dezinfecția simultană a truselor medicale, stetoscoapelor, ustensilelor de laborator etc. Cel mai puțin vă costă un dezinfectant de nivel inalt RTU 500ml, Sterisol, la 12 lei, deși flaconul de un litru, la 19 lei, este mai avantajos. Pe lângă personalul medical, acești dezinfectanți pot fi folosiți cu succes și la saloanele de frizerie, coafor, manichiură, pedichiură sau chiar masaj etc. De asemenea, în zona farmaceutică.

Mă opresc aici cu prezentarea dezinfectanților medicali, dar lista este mai bogată și o puteți consulta intrând pe site-ul din linkurile anterioare.

Cum comanzi un dezinfectant medical?


Firma ce comercializează acești dezinfectanti medicali se numește PRO INTEGRATOR S.R.L. și are sediul în capitală. Totuși, comenzile pot fi plasate fie direct pe site, fie telefonic, iar produsele se livrează prin curierat rapid (Fan Curier, Urgent Cargus sau Dragon Star), ajungând de regulă a doua zi. Plata poate fi făcută ramburs iar costul transportului pentru produsele ce depășesc suma totală de 100 de lei este zero.

Sper să fie cuiva de folos.

0 comentarii