website stat

5 avantaje pe care le au modelele de videochat

Fie ca sunt studente, proaspat absolvente sau corporatiste, din ce in ce mai multe tinere din Romania isi doresc sa inceapa o cariera in videochat. Motivele care le conduc spre aceasta concluzie sunt numeroase : in primul rand, in Romania salariile sunt inca destul de mici fata de alte tari europene, iar preturile sunt la fel de mari (poate chiar mai mari, pe alocuri).

avantaje modele videochat

In plus, orice job full time presupune un program fix de la care nu prea te poti abate, ceea ce nu iti lasa destul timp pentru viata privata. De cele mai multe ori, la o firma mica dar mai ales la o multinationala, s-ar putea sa nu te potrivesti cu cei din colectivul in care lucrezi. De aici pot interveni multe probleme si poate aparea un disconfort permanent la locul de munca.

Un job in videochat te tine departe de toate aceste probleme pentru ca, lucrand ca model, beneficiezi de :

Program flexibil

Pentru o tanara la inceput de drum a avea timp pentru proiectele personale este foarte important. Poate vrei sa-ti continui studiile, poate vrei sa-ti intemeiezi o familie, sau sa incepi o mica afacere proprie. Ca angajata a unui studio de videochat vei avea si timp si banii necesari pentru a-ti pune in aplicare planurile.

Salariu pe masura implicarii plus bonusuri consistente

Salariul la Art Studio poate ajunge la 1500$ din primele luni de munca, daca te straduiesti, esti implicata si talentata. Chiar daca nu ai experienta in domeniu, daca esti hotarata si muncitoare, noi te vom ajuta sa inveti, sa te perfectionezi si sa ajungi si la sume de mii de dolari lunar. Depinde doar de tine.

Training personalizat

Evident, cand vii la studio, vei fi preluata de un trainer care iti va dezvalui toate secretele meseriei si care te va invata mici trucuri care te vor ajuta in fata camerei. Iti vom oferi de asemenea si un shooting profesional initial pentru a-ti crea o imagine profesionala pe site-urile de profil.

avantaje modele videochat

O echipa unita, formata din oameni cool

La noi vei gasi o echipa frumoasa, unita, formata din oameni care vor sa castige bani dar si sa se distreze. Suntem plini de viata si calzi, te vei convinge de asta imediat ce ne vei calca pragul.

Atmosfera relaxata la locul de munca

La noi atmosfera e relaxata, oamenii sunt cool si orice problema poate fi depasita cu putina rabdare si tact. Te asteptam la noi la studio pentru a te convinge.

0 comentarii