website stat

Huse pentru telefonul tău Huawei

Huawei este una din companiile chinezești care vin puternic din spate și a reușit cumva să-și formezee un brand propriu având o rezonanță similară cu mărcile Samsung, Apple sau Google. Motivul este că telefoanele lor sunt foarte bune, fiabile, ieftine și performante. În continuare o să îți prezint un site cu huse Huawei P9 Lite 2017, pentru că, nu-i așa, la un telefon de vârf, îți trebuie și o husă pe măsura lui, care să-l protejeze praf, mizerie, zgârieturi sau chiar mici lovituri.

husa folie sticla huawei p9 lite

Nu cu mult timp în urmă, produsele chinezești erau privite ca fiind inferioare, pentru ele inventându-se numele de chinezării. Apoi au apărut firme ca Huawei, cu telefoanele lor smart. Un smartphone Huawei are toate calitățile unui telefon de vârf din gama Samsung sau Apple: memorie mare, procesor de ultimă generație, cu multe nuclee, ecran superb, cameră excelentă, cu obiectiv luminos - lentile făcute în colaborare cu Leica (vezi clipul din final) șamd. Practic, din punctul meu de vedere, Huawei este o soluție superioară celorlalte, pentru că toate sunt făcute în China, inclusiv iPhone-urile. Dacă tu vrei să plătești în plus doar pentru că o firmă și-a lipit numele pe un produs făcut în aceeași țară, foarte bine. Rămân mai multe Huawei-uri pentru restul.

Așadar, Huawei nu mai poate fi privit ca un brand auxiliar. Iar dacă cumva ți-ai cumpărat un telefon cu acest nume, cum ar fi un Huawei P9 Lite, trebuie să știi că el este la fel de bun ca orice alt telefon de vârf și că ai responsabilitatea să-l îngrijești pe măsura valorii lui, iar din gama de accesorii Huawei care-i pot prelungi viața se remarcă, bineînțeles, husa. O husă Huawei P9 Lite 2017 este o modalitate simplă și eficientă de a-i asigura o mai bună rezistență la eventualele picături de apă care ajung pe el sau chiar de a-l proteja împotriva căderii sau loviturilor neașteptate. În afară de asta, husa îi poate da și un aspect mai plăcut, făcându-l să se asorteze cu un anumit stil vestimentar sau să fie mai masculin/feminin, în funcție de purtător. Iar prețul este nesemnificativ.

husa motomo armor hybrid huawei p9

Dar apropos de preț, eu unul optez pentru magazinele nișate pe huse și accesorii de telefoane mobile. Adică, le prefer pe acestea în locul magazinelor de tip reprezentanță, datorită prețului mic pe care îl practică ele. Pentru că, din nou, dacă ai un telefon Samsung și vei cumpăra o husă Samsung de la reprezentanță, vei da o grămadă de bani pe ea, doar pentru că o cumperi de la ei. Dar husa în sine este la fel, indiferent de unde o cumperi. De exemplu, husa din prima imagine de mai sus, "furată" de pe accesorio.ro, costă 35 de lei, și este printre cele mai scumpe de pe site. Tot de acolo mi-a plăcut husa din imaginea a doua, din silicon și aluminiu. Arată bestial (acum, depinde și de preferințele fiecăruia) și oferă o protecție absolută. Prețul: 30 de lei!

Pe final, te invit să intri pe siteul Accesorio, unde găsești o gamă largă de huse și folii pentru majoritatea telefoanelor mobile, la cel mai mic preț.

0 comentarii