website stat

Videochatul ca job

Auzim în jurul nostru povești despre tineri sau tinere care au vrut să-și facă un rost în viață, dar erau limitați de posibilitățile reduse ale orașelor de provincie din care proveneau, așa că au migrat în Spania sau alte țări, unde lucrează și acum în agricultură, la cules de căpșuni etc. Pentru că, să fim serioși, o chirie în București te costă enorm, și cine să te sponsorizeze pentru viața scumpă din capitală? Ei bine, există un domeniu în care nu doar că poți face mai mulți bani decât în afară, ba chiar ți se oferă sprijin pentru a te muta în București: un job videochat îți poate asigura asta!

fantezie erotica

Sigur, nu toate firmele te vor ajuta cu relocarea. Dar, dacă vei căuta pe Google angajari videochat Glamour Studio, și hai că ți-am pus eu linkul direct, vei vedea că se poate. Pe pagina cu întrebări frecvente de pe site-ul Glamour, la partea cu mutatul din provincie scrie așa:

Daca iti doresti sa te angajezi la noi si nu esti din Bucuresti, te vom ajuta sa iti gasesti o locuinta aici si iti vom oferi suportul financiar necesar pentru relocare.

Sună de necrezut? Nu chiar, dacă te gândești că cele mai bune modele de la ei câștigă, conform informațiilor de pe site, între 5000 și 6000 de dolari lunar! Pare și asta greu de acceptat? Pe de o parte, se știe că la capitolul locuri de muncă videochat, veniturile sunt mari. Pe de alta, ok, fie, să zicem că nu câștigă decât jumătate din ce scrie acolo. Asta face 2500 dolari pentru un job videochat București. Și să zicem că tu, fiind începătoare, vei câștiga jumătate din cât câștigă ele. Pun răul în față. Asta tot te scoate la 1250 de dolar. Dolari, nu lei! Practic, vei câștiga cât primarul unui oraș mare, având în plus o meserie lejeră, care nu-ți cere diplome universitare și nu implică răspundere: vorbim de angajări videochat, da? O angajare videochat București te poate face posesoarea unuia dintre cele mai bine plătite joburi din țară.

Ce trebuie să faci ca să câștigi acești bani? Sistemul de plată e simplu. Tot de pe site-ul lor: practic, la angajări videochat contează să vină fete sociabile, drăguțe dezinhibate și chiar inteligente. Tu, fiind o astfel de fată, vei întreține conversații online (chat) cu persoane de pe tot globul, mai puțin țara ta (se pune preț pe confidențialitate). Totul într-o atmosferă intimă și degajată. Vizitatorii cu care stai de vorbă plătesc un preț pe minut. Cu cât ești mai drăguță, mai sociabilă și mai iscusită în a prelungi discuția cu interlocutorul tău, cu atât el va plăti mai mult. Iar asta se răsfrânge și asupra venitului tău, compus dintr-ul salariu de bază plus un comision de 50%-70%. Destul de bine, nu? Față de comisioanele din alte domenii, niște locuri de muncă videochat se plătesc mult mai generos.

Mă rog, asta e partea frumoasă. Partea grea e că trebuie totuși să ai aceste calități care să te facă plăcută de ceilalți și, evident, e foarte posibil ca multe conversații să aibă o tematică pronunțat erotică. Dar dacă te descurci și dacă tot îți petreci timpul liber chatuind cu prietenii pe telefon, de ce să nu faci și niște bani din asta? Glamour Studio este o firmă cu sediul în centrul capitalei, care angajează în condiții legale fete pentru job videochat. Are peste 20000 de fani pe Facebook și peste 1500 de followeri pe Twitter. Adică, par cât se poate de serioși, rock-solid cum se zie.

Mult succes!

0 comentarii