website stat

Cât poți câștiga la pariuri online

De când cu netul, casele și agențiile de pariuri au explodat și în România. Iar Google a început să fie asaltat cu termeni de căutare necunoscuți înainte: biletul zileibiletul zilei fotbalbiletul zilei tenisbilete pariuricasa pariurilor biletul zilei etc. Dați o căutare după oricare dintre ele și o să vedeți câte rezultate găsiți. Evident, pariurile online sunt profitabile pentru aceste agenții, altfel ele nu ar exista în număr atât de mare. Dar cât de profitabile sunt aceste pariuri pentru cei care își riscă banii de acasă și ce câștiguri pot ele aduce pariorului simplu? La aceste întrebări vom încerca să răspundem în rândurile de mai jos.

pariuri sportive

Ieri a fost o zi liniștită de septembrie. Dar, conform blogului Fortuna, un constănțean din localitatea Ovidiu a jucat două bilete, cu miza totală de 300 de lei, pe cote 220 și respectiv 210. Adică niște cote uriașe. Nu știm ce informații a avut respectivul parior, dar știm că la primul bilet a ratat un singur eveniment, iar asta i-a dat dreptul la bonusul extra 200, în valoare de 2857 de lei brut, în timp ce biletul secund s-a "înverzit", asigurându-i un câștig de 63078 de lei. Adică, un total de circa 66000 de lei, cu o investiție de câteva sute de lei! Ok, o fi un eveniment singular. Numai că astăzi, pe același blog (http://blog.efortuna.ro/castigul-saptamanii-cu-1-pauza-2-final/), aflăm că biletul săptămânii a fost câștigat de un ploieștean, cu o miză de doar 10 lei. Care a fost suma câștigată? 6426 de lei.

Am ajuns pe site-ul celor de la Fortuna printr-un link de pe pariori.ro, cred că de pe pagina cu biletul zilei de azi, că acum nu mai găsesc linkul. Care e ideea site-ului Pariori (gestionat de echipa intact și aflat în același portofoliu de site-uri cu Antena 1, GSP.ro - Gazeta Sporturilor etc)? Site-ul grupează diverse sfaturi, clasamente și predicții oferite de diverși tipsteri, în mod gratuit și liber, fără vreo condiționare. Pe Biletul Zilei se regăsesc (nu chiar zilnic dar aproape) pariurile cu cotele cele mai mari, selectate de tipsterii pariori.ro împreună cu propunerea de joc aferentă și cu explicațiile necesare, care arată de ce consideră ei că lucrurile vor merge în acea direcție. Exemplu de analiză:

FC Copenhaga – Lokomotiv Moscova (20:00). Numai în două meciuri din acest sezon s-a întâmplat ca danezii să nu primească gol. Lokomotiv e obișnuită să înscrie foarte mult și a marcat în 9 dintre cele 10 meciuri oficiale de până acum. Rușii sunt neînvinși în deplasare în acest sezon, două victorii și două egaluri. Propunerea Pariori.ro: Lokomotiv marchează. Cota: 1.222

Puteți juca doar acest pariu (este dat și link spre pariul direct de pe Fortuna), cu o cotă mai mică dar șanse bune de câștig, sau puteți juca toate cele trei propuneri de pe pagină, ajungând la cota 2,083 (în cazul de față). Practic, dacă ai bani de riscat și nu vrei să pierzi foarte mult timp cu analize sportive, un sistem foarte bun este să urmărești biletul zilei și să mergi pe o combinație de acolo. Și nu vorbim doar de fotbal, există biletul zilei la tenis sau la alte sporturi, de asemenea.

Totuși, ca ultim sfat, dacă vă băgați în așa ceva, nu uitați să jucați responsabil!

0 comentarii