website stat

Mașină mare sau remorcă?

Unii își iau mașină pentru plimbat prin oraș sau pentru fițe. Alții însă, mai cu scaun la cap, dacă tot au mașină, ar dori s-o poată folosi și la transportul unor saci de cartofi, dacă au grădină la țară, sau al unei piese de mobilier etc. Câte nu poți face în această direcție, dacă ești un bun gospodar? Ba chiar îi poți ajuta și pe alții cu diverse livrări. Dacă te recunoști în rândurile de mai sus, vei lua probabil în considerare, la achiziția unei mașini noi, varianta unei dube sau a unei mașini de dimensiuni medii-mari. Aceasta are avantajul că poate căra anumite mărfuri, dar dezavantajul dimensiunii mari, consumului crescut și al vitezei reduse. Pentru că uneori, poate destul de des, nu vei dori decât să mergi cu ea la job. Să-ți iei două mașini? Da, dar te costă mult. Când soluția e foarte simplă și lângă tine: îți poți lua o mașină mică plus o remorcă. Când ai de cărat ceva masiv, cari în remorcă. Când mergi în oraș, lași remorca în garaj. Și te costă și mai puțin.

carlig-remorcare-vertical

Iar pentru remorcă îți trebuie fix două lucruri: remorca în sine, evident, și un cârlig. Să zicem că ai un golf 4, că volkswagen e una din cele mai populare mașini la noi, atunci îți trebuie un cârlig remorcare golf 4, că și cârligele sunt de diferite tipuri, pentru diferite dimensiuni, și o remorcă pe măsură. Le găsești pe toate pe auto-hak.ro, site aparținând firmei AutoGedal. Un carlig golf 4 de la AutoGedal te costă începând de la 313 lei. Nu am făcut o analiză a prețurilor, dar bănuiesc că suma e destul de mică, nu? Și îl poți primi acasă în 24 de ore, după ce plasezi o comandă telefonică sau direct pe site. Transportul este gratuit. Iar dacă nu-ți place, îl poți returna în 14 zile!

Pe pagina cu cârlig remorcare vw golf 4 sunt 16 modele de produse, incluzând cârlig remorcare golf 4 combi și cârlig golf 4 cu tracțiune 4x4. Cele mai scumpe sunt cârligele golf 4 demontabile vertical, apoi urmează cârlige remorcare golf 4 demontabile automat, în timp ce la limita cealaltă, cârligul remorcare vw golf 4 de 313 lei este semidemontabil, adică, conform descrierii, demontabil cu două șuruburi. În afară de culoare și modelul mașinii, îi mai diferențiază aspectul, greutatea maximă a remorcii (urcând de la 1.6 tone la 3.5 tone) și faptul că, de exemplu, un cârlig remorcare golf 4 demontabil vertical se pliază și astfel, atunci când nu-l folosești, nici nu se vede că este montat. Bine, am uitat să precizez că vine cu un sistem anti-furt. Toate cârligele de remorcare de pe site sunt omologate EU și RAR și au garanție de minim 2 ani, ajungând la 3.

Ziceam că tot de aici vă puteți cumpăra și remorca, mai mică sau mai mare, iar un lucru care face din acest magazin online un punct de interes e faptul că AutoGedal se ocupă doar cu remorci și cârlige de remorcare. Adică, pe site nu prea găsim alte produse în afara accesoriilor și chestiilor care vizează remorcatul, așa că, fiind un magazin de nișă, ne putem aștepta la servicii mai bune, calitate mai mare, prețuri mai mici și în general o cunoaștere mai bună a domeniului. Chiar dacă consilierea este gratuită.

Sau, cum ziceam, vă puteți cumpăra o mașină mică și una mare.

sursă foto: pagina din link

0 comentarii