website stat

Buchetul pentru o mireasă

Știați că, pe lângă alegerea rochiei perfecte, o însemnată preocupare a tinerei mirese o constituie găsirea unui buchet de mireasa care să se asorteze deplin cu rochia, să-i scoată în evidență frumusețea și chiar să facă senzație? Am aflat (din paginile blogului floria.ro) că există două direcții principale pe care se poate merge când vine vorba de buchetul de mireasă: simplitatea și extravaganța.

aranjament-floral-cu-hortensie-si-trandafiri
Florile sunt un prim simbol al iubirii pe care ți-o poartă El, care ți le dăruiește încă de la începutul relației voastre. Ai zice că nu se face să te prezinți chiar în punctul culminant al acestei relații, ziua magică a căsătoriei, cu un buchet de mireasă care să fie altfel decât superb, peste orice așteptări. Și nu-i o treabă atât de ușoară, având în vedere că pentru a ieși în evidență, buchetul trebuie să lupte cu superba ținută vestimentară a ta și eventual a prietenelor tale apropiate (căci putem extinde discuția și la buchete domnișoare de onoare). Noroc că există un magazin online care se ocupă cu flori și aranjamente florale, având o pagină dedicată pentru buchetele de flori nuntă.

Dacă mă uit pe această pagină (pe care o puteți accesa intrând pe linkul din primul paragraf) și compar buchetele de mireasă de acolo cu câteva buchete celebre, aș zice că floria.ro le estompează pe cele din urmă. În primul rând, atât buchetul prințesei Diana, cât și cel al lui Kate Middleton au fost compuse din flori albe. De înțeles, pentru a se asorta cu rochiile purtate de ele, tot albe. Dar culorile aranjamentelor florale de pe site le fac în mod cert concurență, fiind mult mai atractive. În al doilea rând, cel puțin din poze, buchetele acestor celebre prințese nu mă dau pe spate, pe când cele de pe Floria sunt foarte rafinate și subtile, iar asta o spun fără niciun fel de emfază. În sfârșit, dacă totuși albul este culoarea pe care doriți să mergeți, există și această variantă. Cubul de sticlă cu hortensie și trandafiri, din imaginea de mai sus, o stă mărturie.

Când vine vorba de flori pentru mireasă sau buchete domnișoare de onoare, cred că principalul avantaj al unui site ca floria.ro este faptul că ei, ocupându-se cu asta, deja au o ofertă adecvată, care să se ridice la înălțimea oricăror așteptări și pretenții, așa că chiar dacă ești în pană de inspirație sau lași florile în planul secund, preocupată cu alte lucruri mai importante, tot ce trebuie să faci este să intri pe magazinul lor online și să-ți alegi unul din buchetele de pe acea pagină, care îți place mai mult, și vei avea certitudinea că nu vei dezamăgi și chiar că vei face o impresie minunată.

0 comentarii