website stat

Paturi simple sau tapițate?

Urmărind pagina cu paturi tapitate de pe kalenda.ro, începi să îți pui întrebarea dacă mai merită să îți cumperi un pat simplu. De ce? Pentru că un pat îl cumperi de câteva ori în viață și nu are rost să dai bani pe ceva de care să nu fii complet mulțumit. Un pat simplu costă - cât, câteva sute de lei? Un pat tapițat începe pe acest site de la 1200 de lei. Paturile tapițate sunt realizate din stofă sau piele ecologică și au o calitate superioară celor simple, dând un cu totul alt aspect dormitorului tău.

pat tapitat cu lada iza

O căutare după preț pat dormitor îți arată că până și cele mai simple paturi te costă câteva sute de lei. La noi în oraș mai vin diverși tipi cu paturi de vânzare prin piață, care sunt făcute de ei. Sunt și ele ieftine, vreo 600 de lei, cred, dar nu te țin foarte mult, nici măcar nu sunt cu saltele, ci pe sitemul vechi, al recamierelor. Astăzi îți poți cumpăra un pat tapițat elegant, cu ladă de depozitare, căruia îi poți schimba salteaua atunci când se uzează fără să înlocuiești patul. Și dacă patul va rămâne în cameră o perioadă de zeci de ani, nu merită să-ți iei unul care să arate superb, având o tapițerie frumoasă, în locul unuia simplu, fără tapițerie, adică la care i se vede direct cadrul din pal?

pat tapitat pinko

Paturile tapițate de pe Kalenda sunt foarte frumoase și vin în diferite forme și culori. Au și modele variate, după cum puteți constata în imaginile alăturate, dar acestea constituie o foarte mică selecție personală, așa că vă invit să intrați pe site pentru a vedea dacă ele corespund gusturilor și pretențiilor voastre. Prețul este și el pe măsură, produsele fiind, după cum se vede, de calitate. Kalenda are o experiență de 20 de ani în industria mobilieră, iar printre furnizorii lor se numără peste 50 de fabrici de renume poloneze.

pat tapitat sabrina

Paturile tapițate de pe site pot fi sortate după diverse criterii și filtrate după preț. În achiziția patului ideal, puteți ține cont și de diverse sfaturi pentru amenajarea dormitorului, pe care le găsiți pe site-uri ca cel din linkul anterior sau chiar pe blogul Kalenda. Odată comanda făcută și confirmată, patul vă este livrat acasă, prin curier, în termen de 48-72 de ore de la efectuarea comenzii (pentru paturile aflate pe stoc). Transportul costă între 39 și 99 de lei. Țineți cont că este vorba despre transportul unui obiect masiv, care nu cântărește un kilogram. Eventualele saltele se comandă separat.

pat tapitat sofia

Pe final, vă doresc o alegere inspirată! Pentru că, la întrebarea din titlu, sper că sunteți deja de acord că paturile simple sunt de domeniul trecutului!

0 comentarii