website stat

Informații despre firmele românești, 2017

Cum spune și titlul, în articolul de față vă voi prezenta un site ce vă pune la dispoziție o serie de info firme, actualizate în 2017, având o acuratețe de peste 90%, cel puțin conform informațiilor de pe pagina oficială. Pagină pe care puteți ajunge urmând linkul de mai sus. Iar partea frumoasă este că puteți testa absolut gratuit modul în care aceste informații se pliază așteptărilor dumneavoastră.

afaceri

Site-ul marketingdirect.biz a creat o bază de date uriașă, ce cuprinde mai toate firmele din România. Această bază de date poate genera liste pe diverse criterii, pe care le puteți cumpăra. Concret, dacă sunteți din Constanța, puteți descărca lista firmelor din Constanța, iar dacă lucrați sau aveți o societate care se ocupă cu agricultura, puteți descărca lista firmelor ce au agricultura trecută la domenii de activitate.

Pe lângă domeniile de activitate, fiecare firmă mai are listate numele, codul fiscal, J-ul (nr. înreg. în Reg. Com.), capitalul fiscal, adresă, fax, telefon, site, persoană de contact etc etc. Iar aceste date nu sunt la singular (pot exista trecute mai multe site-uri, mai multe telefoane etc). Știu asta pentru că am descărcat o listă demonstrativă, de test. Lista este gratuită și se descarcă imediat, prin simplul click pe un buton, sub forma unui fișier Excel.

Dintr-o dată, forța pe care acestă lista firme v-o pun la dispoziție apare evidentă. Pe baza ei puteți găsi rapid firmele care vă interesează, din domeniile care vă interesează, din orașele care vă interesează. Puteți găsi doar firme noi, deschise în ultimii ani, sau firme cu experiență. Fără să căutați pe net, fără să adunați manual informații parțiale, să le puneți cap la cap pentru a găsi datele unei singure firme, le aveți sub ochi pe toate, gata aranjate de altcineva. Pentru că timpul înseamnă bani.

Listele pot fi alese după diverse criterii. Nu am cumpărat niciuna de la ei, așa că nu pot garanta pentru informațiile pe care le veți găsi acolo. Nu am verificat, adică, dacă aceste informații firme sunt așa cum spun ei, cu acuratețe de peste 90%. Dar dacă sunt, ele constituie o mică comoară de aur. Și probabil e ușor de verificat, cumpărând la început o listă mică, care va costa mai puțin.

Suntem în 2017 iar în 2017 este mai adevărat ca niciodată că informația înseamnă putere. Asta mai ales dacă o și folosiți în mod inteligent.

0 comentarii