website stat

Tendințe în modă: pantofii cu toc mic

Vă mai aduceți aminte de Corina Chiriac? Cântăreața de muzică ușoară a spus la un moment dat o chestie interesantă: că o fată sexy nu lasă să se vadă tot, ci doar să se întrezărească. Mergând pe linia machiajului finuț în locul tonelor de cremă deversate pe față și a retușărilor subtile în locul buzelor umflate cu acid hialuronic, ce-ar fi să aruncăm o privire asupra pantofilor noștri? În articolul de față vă voi prezenta niște pantofi damă online mai speciali, și anume pantofii cu toc mic.

pantofi cu toc mic

Se spune, nu-i așa, că tocurile o fac pe o femeie să fie sexy. Cu toate acestea, tocurile extrem de lungi, purtate mult timp, nu sunt deloc o plăcere. Dimpotrivă, ele abuzează glezna picioarelor și produc chiar dureri sau julituri. Iar când vorbim de ținuta de birou și pantofi office, tocurile sunt și mai neplăcute. Una e să le porți într-o seară de weekend, la un club, și alta e să fii pe tocuri zi de zi, la serviciu. Poate că acesta e motivul unei noi tendințe în domeniu, și anume cea a pantofilor cu tocuri mici!

Pe site-ul din link aveți mai multe modele de pantofi cu toc mic, create de diverși designeri de pe întreg mapamondul. De ce pantofi cu toc mic? Pentru a realiza un compromis între dorința de a fi cât mai sexy sau atrăgătoare și necesitatea de a purta o încălțăminte cât mai comodă. Tocurile mici se asortează, de exemplu, cu bluza cu umeri goi și fusta plisată, printre alte outfituri feminine.

Din păcate însă, mie nu-mi plac foarte mult modelele de pe acel site. Nu știu dacă o fată ar putea să atragă interesul bărbaților în alt mod decât negativ purtând, de exemplu, niște pantofi cu toc ce au parcă copite în spate, sau cu un design futurist și bile deasupra. O să ziceți că e o chestie de gust. Eu zic că e o chestie de apreciere artistică. Iar la capitolul ăsta, unii designeri sunt deplasați rău de tot. Din fericire, există și variante frumoase.

Și anume chiar la magazinele de pantofi damă online românești. Iată, pe kalapod.ro, niște modele de pantofi cu toc mic care arată absolut decent, ba chiar sunt foarte șic, și care pot fi purtați fără probleme de orice reprezentantă a sexului slab, în orice conjunctură, pentru că sunt și moderni, și stilați, și seducători. Care este prețul eleganței și rafinamentului în domeniul tocurilor scurte? De la 30 de lei în sus. Pantoful din prima imagine, de exemplu, costă 29 de lei. Iar la comenzi de minim 100 de lei, transportul e gratis.

Până la urmă, nu îți trebuie mulți bani ca să te îmbraci frumos, modern și cu gust.

0 comentarii