website stat

Problema rufelor din baie

Homex.ro își face curățenia de primăvară, adică lichidează unele stocuri. Văd afișat pe pagina principală că se oferă reduceri de până la 50% în decursul lunii martie, iar sus există un meniu cu produsele în cauză. Dar nu despre asta voiam să vă scriu acum, ci despre coșurile de rufe de pe acest site. Pe care le puteți admira și chiar comanda online din pagina cu cosuri de rufe pentru baie de pe Homex.


cos-de-rufe-baschet

Un coș de rufe face parte din categoria obiectelor aparent mici și neînsemnate dar a căror utilitate se poate dovedi salvatoare în diverse situații. Pentru că, oricât de dezordonat ai fi, la un moment dat vei dori să ai un coș în care să-ți așezi rufele ce urmează să fie spălate, sau unul în care să le depozitezi, temporar, pe cele care deja sunt curate. De obicei coșurile de rufe servesc primului scop, așa că veți dori probabil unul mare, la preț avantajos. Dacă îl puteți comanda online, cu atât mai bine.

Coșurile de rufe de pe Homex vin în toate formele, mărimile și modelele. Cele mai mici și simple încep de pe la 20 de lei. Dar găsim și coșuri mari, la preț mai mic de 100 de lei. Totuși, avantajul lor principal este dat de flexibilitatea pe care o oferă. Unele au un singur compartiment, altele două. Sunt făcute din materiale diferite: bambus, lemn, inox, bumbac (pentru că sunt și coșuri în formă de saci), poliester, metalic, plastic etc. Și au cele mai interesante forme, pe lângă modelele clasice, desigur.

cos-pentru-rufe-mobil-bambus-si-metal-cromat

De exemplu, ați avut vreodată un coș de rufe preț acceptabil în forma unui coș de baschet? Arată cam ca în prima imagine. Interesant, nu-i așa? :) Iată cu ocazia asta și o idee de cadou pentru un prieten iubitor de baschet sau de sport în general. Se atașează de ușa băii și arată exact ca un coș de baschet, în care se introduc hainele. Puteți chiar arunca cu haine în el. Costă 65 de lei, are TVA inclus și transformă colectarea hainelor într-o activitate plăcută, adică face munca mai ușoară.

Dar există și coșuri textile, din bambus sau chiar mobile, adică pe roți. Evident, un astfel de coș este foarte util, pentru că îl vei putea lua cu tine, atunci când aduni rufele, sau îl vei putea muta ușor dintr-o poziție în alta, sau dintr-o cameră în alta, chiar dacă este plin și greu. Aveți un exemplu în imaginea secundă, la pragul de sus al banilor, adică având prețul de 577 de lei. Pe lângă ele, găsim coșuri de rufe circulare, mai late sau mai subțiri, care să se plieze oricărui design al băii și loc liber, etc.

Având în vedere că produsele dorite se comandă online și se primesc acasă, prin curierat rapid, eu zic că nu strică să aruncați un ochi și pe restul site-ului.

0 comentarii