website stat

Service util pentru mașina ta de spălat

Când zic mașină de spălat mă refer evident la spălat haine, nu la spălat vase. Firma pe care v-o prezint se numește Go Service și se ocupă cu reparatii masini de spalat Bucuresti. Avantajul ei principal este că, spre deosebire de alte firme cu același domeniu de activitate, oamenii de acolo vin la tine acasă, în maxim 2 ore de la plasarea comenzii, și nu pleacă până nu-ți repară mașina. Costul drumului și al diagnosticării este zero lei (vin pe banii lor). Există o singură condiție: trebuie să locuiești, bineînțeles, în capitală.

reparatii-masini-de-spalat-bucuresti
sursă foto: reparatiimasinidespalat-bucuresti.ro
Industria mașinilor de spălat haine este una cât se poate de prosperă în România. Când zic asta mă gândesc la faptul că în ultimii ani tot mai mulți oameni, inclusiv de la țară, au început să își cumpere astfel de mașini, care transformă spălatul hainelor cu mâna într-o activitate foarte ușoară și eficientă. Dar mașinile de spălat, ca orice aparate, se mai și strică. Din păcate, dacă mașina stricată nu mai este în garanție, te-ai putea gândi că va fi nevoie să cumperi una nouă, scumpă. Nimic mai fals! Este întotdeauna recomandat să încerci prima dată să o repari. Este posibil ca o mică reparație a unei componente stricate să îți refacă funcționarea ei perfectă la o fracțiune din costul unei mașini noi. Și atunci, de ce să dai banii pe una nouă, care e mult mai scumpă?

Go Service este un service masini de spalat cu program de luni până vineri de la 8 la 22, sâmbătă de la 8 la 20 iar duminică se ocupă doar cu preluarea de comenzi. Numele este inspirat: Go, pentru că se deplasează la locuința clientului, lucru care constituie o mare bilă albă. De pe site-ul lor aflăm că au 15 ani de experiență în domeniu și că dețin atât aparatura necesară reparației oricărei mărci și oricărui model de mașină de spălat, cât și piesele necesare, în cazul în care o piesă s-a stricat și trebuie înlocuită. Totul la pachet, totul rapid și totul la tine acasă, astfel încât să nu trebuiască să aștepți cu hainele nespălate sau să duci grija transportului mașinii.

Totul sună foarte bine, dar avem oare motive de îngrijorare? După părerea mea, faptul că lucrează de mulți ani în domeniu și că nu îți iau bani pentru drum și verificarea mașinii constituie niște minime garanții. În cel mai rău caz, dacă nu îți convine prețul, îi poți refuza și nu trebuie să plătești nimic, deci nu ai nimic de pierdut. Dar, acum pe bune, cine ar refuza un meseriaș care vine la tine în maxim 2 ore de la momentul la care l-ai sunat, să-ți repare un obiect casnic atât de necesar și util, în condițiile în care alții nu vin, nu se pricep sau spun că nu au piese pe stoc?

Nelocuind în capitală nu am apelat niciodată la serviciile lor, dar cei care sunt bucureșteni poate vor găsi utile aceste informații. Cel puțin eu așa sper.

0 comentarii