website stat

Cosmetice pentru gravide

Că femeile sunt înnebunite după cosmetice, make-up, truse de machiaj, loțiuni de corp este un lucru binecunoscut. Dar știați că până și o gravidă are nevoie de cosmetice? Aflăm asta de pe site-ul nichiduta.ro, care are o întreagă pagină dedicată cosmeticelor pentru femei gravide. Sigur, site-ul se ocupă în principal cu articole pentru cei mici (de unde și numele nichiduță). Dar are și câteva produse pentru mame. Și cum o gravidă este o viitoare mămică, iată, avem și pagina cu cosmetice pentru ele.

crema pentru sani pentru gravide

E foarte frumos faptul că cineva se gândește și la ele, deoarece până acum nu am auzit de cosmetice pentru femeile gravide. Am auzit de cosmetice pentru femei mai plinuțe, sau cu un anumit ten, dar pentru femeile însărcinate, încă nu. Și totuși, ele au nevoie de îngrijire corporală delicată și specifică lor. De exemplu, în prima imagine aveți o cremă pentru sâni pentru femei gravide și care alăptează. Citindu-i numele îți dai seama că sânii unei gravide au o dinamică diferită de cea a sânilor normali, datorită modificărilor hormonale survenite în corpul femeii care este gravidă și respectiv care alăptează.

Produsul crește elasticitatea pielii, reduce durerea de la nivelul sânilor și previne apariția vergeturilor. Costă 83 de lei, la care se adaugă transportul (n-am urmărit dacă transportul e gratuit de la o anumită valoare în sus, merită căutat), dar este testată de Institutul Mamei și Copilului din Varșovia și vine la pachet cu un balsam de corp pentru tonifiere, gratuit (în limita stocului disponibil). Livrarea în 1-2 zile lucrătoare.

lotiune pentru fermitate dupa sarcina

În a doua imagine avem o luțiune pentru fermitate după sarcină. Din nou, titlul spune tot, deoarece este cunoscut faptul că după naștere sânii femeii tind a se lăsa ușor. Acest produs cosmetic costă mai puțin, 50 de lei, în promoție. Apropo, am lăsat produsele cum erau, sortate după cele mai vândute, așadar posibil să găsiți altele mult mai ieftine, că sunt destul de multe. Sau puteți căuta, pe același site, produse după un anumit brand, cum ar fi brandul lasinoh sau brandul mommy care.

Dincolo de sănătate, o gravidă trebuie să fie în continuare și frumoasă. Nu doar pentru ea, ci și pentru bebeluș. Deoarece legătura dintre copil și mamă este atât de puternică, o stare de tonus, de bună-dispoziție, de împlinire pe care le trăiește femeia admirată, prețuită și în centrul atenției, se vor repercuta în mod pozitiv și asupra fătului. Și, de ce nu, merită să să îngrijească și pentru perioada când va fi mamă. Pentru că prea multe cupluri în ziua de azi ajung să se plafoneze și prea multe femei, după ce deja se văd așezate la casa lor, cu soț, apartament și un copil, încetează să se mai îngrijească ca la început, și, treptat, pasiunea dintre cei doi se stinge iar relația intră pe o pantă descendentă.

0 comentarii