website stat

Compactarea deșeurilor ce ocupă volum

Cum scăpăm în general de deșeuri? Ca persoană fizică sau locatar, evident, le aruncăm. Dar dacă avem o firmă sau suntem managerul unei instituții, unde le aruncăm? În anumite situații, colectarea deșeurilor poate ridica diverse probleme. Mai ales dacă acestea, deșeurile, se adună într-un ritm amețitor, așa încât nu prea ai unde să le depozitezi. O soluție simplă și la îndemână este cumpărarea unei prese de balotat. Aceasta are rolul de a strânge sau compacta foarte puternic deșeurile în cauză, reducând semnificativ, cu până la 90%, volumul lor și făcându-le astfel mult mai ușor de transportat.

doza de bere

AWE Compactors este un distribuitor român de prese de balotat deșeuri, majoritatea sub brandul MACFAB, brad întâlnit în peste 30 de țări de pe glob. Presele AWE Compactors au diferite modele și dimensiuni, pretându-se astfel atât unor utilizări industriale cât și unor spații personale ca garaje, birouri, magazine mici sau spitale. De pe site aflăm că presele sunt prevăzute cu sisteme moderne, care de exemplu reduc efectul de revenire elastică a materialelor (deșeurilor) presate sau compactate.

deseuri

Ce fel de deșeuri se pot compacta în acest mod? Plastic, sticle de pet, doze, carton, hârtie, diverse ambalaje etc. Practic, cam tot ce se aruncă mai des în cazul unui magazin horeca, al unui hotel etc. Deșeurile sunt compactate prin presare în câteva secunde! Rezultă un „pachet” ca în imaginea de mai jos, care poate fi ambalat și/sau transportat cu ușurință și care, până când va fi colectat, ocupă un loc semnificativ mai mic!

presa MACFAB-60 de mare forta

Se spune că omul este alcătuit în proporție de peste 65% din apă (bebelușii chiar peste 96% din apă). În mod similar, aproape tot ce aruncăm la gunoi conține în mare parte aer, care-i mărește în mod inutil volumul și îl face să fie incomod. Din această perspectivă, cumpărarea unui aparat de compactare poate fi o soluție eficientă și inspirată. Iar alegerea firmei în cauză poată prezenta interes, când afli că presele de la AWE Compactors dispun de reprezentanță tehnică proprie în România, care asigură servicii de intervenție și reparații profesionale pentru presele aflate în garanție și postgaranție.

deseuri plastice

În concluzie, dacă ar fi să presăm textul de mai sus cu un astfel de aparat, ar rămâne, probabil, doar următorul mesaj: intră pe site-ul din link dacă vrei să reduci, la propriu, deșeurile care te exasperează și să-ți faci viața mai ușoară!

0 comentarii