website stat

Prețul unei ședințe de masaj erotic, la fel ca acum 3 ani

Așadar, o fată îți recomandă, în glumă, un salon de masaj erotic. Tu spui că nu te interesează și blabla, dar arunci un ochi pe acel site și vezi că prețul unei astfel de ședințe este de 200 de lei. Ok, cel puțin așa scrie pe blogul respectiv, într-un articol datat 18 decembrie 2013; eu unul mă îndoiesc că-i o întâmplare adevărată, că i-a zis lui o prietenă, aia e doar punerea în scenă. Oricum, nici pe mine nu mă interesează. Dar vă pot spune și eu că astăzi, prețul unei ore de masaj erotic la salonul în cauză este de 200 de lei. Sau cel puțin de la suma asta începe. :)

cristina - masaj erotic

Deci, în ultimii 3 ani și jumătate timpul a curs, produsele s-au scumpit, dar acest salon de masaj erotic din capitală și-a păstrat prețurile neschimbate, sau cel puțin prețul de pornire. Pentru că dacă e să fiu corect, sunt mai multe prețuri. Se începe de la un masaj erotic topless, la care, dacă mai adaugi 50 de lei, primești un masaj erotic nud, la care, dacă mai pui 50 de lei, primești unul cu șampanie sau ulei de argan, adică specialitatea casei, iar aici fac o paranteză și spun că arganul are proprietăți cosmetice naturale recunoscute inclusiv de Wikipedia, și tot așa, până când ajungi la ședințe cu două sau chiar trei maseuze, ori masaj în cuplu, adică îți iei și iubita cu tine la acel salon.

delia - masaj erotic

Salonul e amplasat central, ușor de găsit, pe strada General Constantin Coandă nr. 27, Sector 1 București, în zona Pieței Victoria. Dacă totuși, din diverse motive, nu vrei să te deplasezi acolo, le poți chema pe fete la hotel sau la tine acasă, că vor veni, te costă doar ceva bani în plus. Comenzile le poți face direct printr-un formular de contact, sau telefonic, sau prin mail, găsești pe site toate detaliile necesare.

Din păcate, nu cunosc prețurile de acum 3 ani ale altor saloane de masaj erotic, comparativ cu cele de azi. Dacă aș fi avut la dispoziție o statistică cu datele necesare și aș fi constatat că prețurile s-au menținut și la alte firme, atunci ar fi fost interesant, pentru că ne puteam întreba de ce: fie numărul de astfel de salone a explodat, deci concurența e mai mare, fie cererea e mai mică, ceea ce nu prea cred, fie e vorba de un ecou dubios al încă-nedispărutei crize despre care s-a vorbit atât de mult în ultimii ani.

sonia - masaj erotic

Deocamdată deci, nu pot spune decât că prețul de la salonul de masaj erotic Artemis a rămas la fel. Dar poate că nici nu trebuie să spun mai mult. Deoarece, pe de-o parte, un angajat într-o multinațională, care ia un minim pe economie, nu își va permite nici acei 200 de lei, din care trăiește câteva zile. În timp ce un om cu bani, adică cu bani serioși, un afacerist sau un politician, voi credeți că se uită la preț, că e cu 100 de lei mai mare sau mai mic? Să fim serioși! :)

Sigur că mulți dintre noi avem tendința să arătăm cu degetul înspre acești oameni bogați și lipsiți de morală, dar dați-mi voie să vă pun, pe final, o mică întrebare: dacă în orașul vostru s-ar deschide un astfel de salon, unde se practică masaj erotic, și dacă el v-ar oferi o discreție totală, și dacă prețul ar fi zero, deci ați avea gratuitate, spuneți vă rog, cinstit, cu mâna pe inimă: ca bărbați, nu v-ar tenta? :)

0 comentarii