website stat

Petreceri de vis pentru copii

Dacă ai un copil mic și urmează să îi organizezi o zi festivă, o serbare sau o petrecere, și te gândești cum să faci astfel încât această petrecere să iasă excepțional, își supun atenției un site care cu asta se ocupă. Pe Ursulla.ro vei găsi animatori de profesie, care pot da viață unor caractere sau personaje de basm, ori chiar eroi din filmele și desenele animate de ficțiune pe care copilul tău le privește cu nesaț, și care îi pot aduce, pentru o zi sau o oră, lumea acelui basm sau film în viața lui.

animatori petreceri copii - aladdin

De fapt, povestea începe din leagăn, cu niște ursitoare botez care îi pot prezice un destin minunat și care te pot încânta și pe tine, la cât sunt de frumoase. Și pe urmă, în 2017 avem la dispoziție o mulțime de aparate cu care putem importaliza aceste momente pentru eternitate. Nu trebuie să fii un fotograf profesionist pentru a realiza un clip video minunat. Și, la drept vorbind, tu nu ți-ai fi dorit să-ți vezi botezul, sau nașterea, să te vezi cum erai atunci și cum s-au bucurat părinții tăi pentru tine? Un astfel de moment poate prinde viață grație ursitoarelor de botez de pe site-ul cu numele predestinat Ursulla.

animatori petreceri copii

Dacă ai o fetiță care adoră poveștile cu Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, sau cu Cenușăreasa, îi poți oferi și ei, când își serbează ziua, alături de tort, cadouri și o mulțime de prieteni, clipe magice în compania zânelor și a personajelor de poveste adorate. Zâne care să se joace cu ea, să îi spună alte povești, să-i coloreze fața și să îi dăruiască lucruri frumoase. Totul într-un spectacol de muzică și lumini care să o impresioneze profund nu numai pe ea, ci și pe prietenele și invitatele ei la serbare.

animatori petreceri copii - pirat

Domeniul animatori petreceri copii este, se pare, tot mai în vogă, de vreme ce în ultimii ani am avut ocazia să iau contact cu o serie de site-uri de acest tip. Nici nu-i de mirare, având în vedere că universul fictiv și fantastic din mintea copiilor este poate cel mai frumos, mai pur și mai spiritual univers, iar acești animatori îl pot transpune în realitate, fie și numai pentru câteva ore. Ceva mai târziu, crescând, copiii vor da piept cu o altă realitate, mai dură și mai crudă, a unei lumi axată pe bani și acumulări materiale, lume în care nu toate prințesele sunt dezinteresate și nu toți prinții sosesc călare pe un cal alb. Dar, până atunci, cât timp încă sunt mici, de ce să nu le protejăm visele?

0 comentarii