website stat

Un magazin cu accesorii pentru telefoane

Dacă ai un telefon, aproape întotdeauna vei dori să-i cumperi și o husă. În primul rând pentru că îl va proteja și în al doilea rând pentru că îl va face să arate mai bine. De fapt, datorită culorilor, modelelor și texturii acestor huse, îți poți cumpăra mai multe, pe care să le asortezi cu diverse ținute vestimentare sau ocazii, dând astfel impresia că ai mai multe telefoane în loc de unul singur! Evident, asta mai ales dacă îți place să creezi această impresie, dacă te ține buzunarul și ești „pasionată de shopping”. :) Dar de unde îți poți procura niște huse de telefon?

smartphone

Site-ul BrandGSM vinde accesorii pentru tot felul de telefoane. Printre ele găsim și huse iPhone 7 sau huse iPhone 7 Plus. Ți-ai cumpărat un astfel de telefon, sau vrei să ți-l cumperi? Poți comanda online, de pe acest site, și o husă la el, sau mai multe. Husele vor fi exact pentru mărimea telefonului și le vei primi la ușă, prin curierat rapid. Nici măcar nu trebuie să te deplasezi la magazinele din oraș, poți face comanda chiar din fotoliu, de pe telefonul tău! În sfârșit, prețurile încep de la 25 de lei.

Și pentru că când vine vorba de telefoane, lumea se împarte în două mari categorii, BrandGSM vine și în întâmpinarea posesorilor de sisteme bazate pe Android, oferind huse Samsung Galaxy S7 Edge la aceleași prețuri, pornind de la 25 de lei. În ambele cazuri, adică și pentru Samsung, și pentru iPhone, poți alege tipul husei, prețul, culoarea, producătorul și poți opta pentru un anumit material al acestei huse: piele, piele eco, piele naturală, plastic, silicon etc. Toate aceste filtre pot fi activate din partea stângă a site-ului.

Un magazin de nișă va fi interesant pentru cumpărători în primul rând datorită faptului că oamenii din spatele lui se pricep foarte bine la acel domeniu și oferă o gamă largă de produse din acea nișă, la prețuri competitie. Pe BrandGSM am numărat 2189 de huse pentru telefoane. Nu știu câte dintre ele se află pe stoc dar numărul în sine este impresionant. În afară de asta, magazinul oferă clienților huse pentru tablete, folii, încărcătoare, cabluri, suporturi și alte accesorii, așadar vă invit să-l vizitați.

Shopping plăcut!

0 comentarii