website stat

Servicii funerare în București

Subiectul pompe funebre Bucuresti sună puțin macabru, dar el poate fi orișicum util. Face parte din acele subiecte care sunt oarecum mai greu de abordat dar până la urmă parte din viața noastră. Chiar dacă, uneori, ele marchează sfârșitul vieții altora. Mă refer la momentul nefast în care îți moare cineva drag. Vrem sau nu vrem, cu toții am trecut prin astfel de situații. Situații în care, pe lângă tragedia pierderii vieții celui iubit, familia are de rezolvat câteva probleme de ordin practic și care implică costuri financiare.

margarete

Îmi aduc aminte că atunci când am avut ultimul deces în familie, a trebuit să umblăm într-o mulțime de locuri până la a constata decesul, la a obține actele legale de la medic, la a plăti anestezistul ca să-l formolizeze pe decedat, să îl bărbierească, să îl spele, să îl îmbrace, apoi caută sicriu, caută lumânări, în fine, a fost o adevărată tevatură. Iar toate acestea trebuie rezolvate pe loc, că nu ai timp să aștepți, mortul trebuie înmormântat a treia zi. Colac peste pupăză, ce te faci dacă este weekend sau sărbătoare legală? Cum, de exemplu, e azi, când nu lucrează nimeni.

Una peste alta, toate cumpărăturile și cheltuielile ne-au dus, când am tras linie, la vreo 3000 de lei, iar asta era acum câțiva ani. Și umblătură cât încape. Dar trebuie să recunosc că aici a intrat și slujba de înmormântare, masa de după, groapa etc. Totuși, ce faci dacă ești un pensionar, locuiești în București, ți-a murit soțul sau soția și nu prea ai la cine apela pentru ajutor? Probabil te apuci să cauți de nebun pe net, folosind Google: servicii funerare Bucurestipompe funebre Bucuresti, pompe funebre Ilfov sau servicii funerare non stop.

În acest caz vreau să vă spun că exită deja o firmă numită Casa Funerară Luca, cu site pe serviciifunerareluca.ro, care oferă servicii funerare non-stop, la orice oră din zi și din noapte, în orice zi a săptămânii, și care se ocupă de toate actele necesare decesului, de îmbălsămare, de colectarea ajutorului de deces, de transport, de consultanță și de organizarea întregului eveniment funerar, costul de plecare fiind pentru voi de zero lei. O firmă de pompe funebre Bucuresti care vă pune la dispoziție pachete variate și flexibile, care includ chiar și servicii de incinerare, pentru doritori.

Repet, prețul de plecare la multe din pachetele lor este de 0 lei! Practic, îi sunați la numărul de pe site și ei se ocupă de tot, fără să vă coste pe voi nimic, plata făcându-se, din ce înțeleg, fie cu talonul de pensie, fie din ajutorul de înmormântare la care aveți dreptul pe cale legală, ajutor de care tot ei se ocupă să-l ridice. Sper să vă fie de ajutor și, dacă sunteți într-o astfel de situație nefericită, vă urez de asemenea sincere condoleanțe!

0 comentarii