website stat

Soluții pentru un păr mai des

Dacă faceți parte din persoanele care, în urma înaintării în vârstă sau a altor factori, au constatat că începe să le cadă părul și dacă sunteți în căutarea unui remediu pentru această problemă, vă prezint un magazin online ce comercializează soluții și remedii împotriva căderii părului, indiferent că este vorba de caderea parului barbati sau de căderea părului la femei. Site-ul se numește Rekze și poate fi accesat dând click pe linkul anterior.

par impletit

Poate ați auzit de brandul Rekze. Personal nu m-a interesat acest subiect dar văd că există și un site în limba engleză, iar produsele lor sunt destul de cunoscute, numele apare inclusiv pe Emag. Intrând pe acest site, aflăm că specialiștii lor au dezvoltat o linie de produse unice, cum ni se spune, care stopează căderea părului și stimulează creșterea acestuia. Pentru a dezvolta produsele respective, aflăm din paginile aceluiași site, s-au folosit cele mai noi și puțin invazive (adică cât mai naturale) biotehnologii, fapt care le face disponibile fără prescripții medicale.

Firma se mândrește cu patru produse de bază: șamponul "63", balsamul "43", un ser pentru păr "24" și șervețele umede pentru curățarea scalpului "28". Serul combină 24 de ingrediente (de unde și numele lui) și tratează întreaga zonă a scalpului, menținându-i vitalitatea și acționând asupra disfuncțiilor foliculilor. Șervețelele sunt „primele de pe piață de acest tip” și au menirea de a hrăni scalpul, menținând un păr sănătos. După cum probabil bănuiți, conțin 28 de ingrediente sau substanțe active. Balsamul cu 43 de ingrediente hidratează firele de păr iar șamponul stimulează creșterea părului și reduce căderea lui.

Cât te costă un tratament de stopare a căderii părului prin intermediul acestor produse? Depinde pentru care dintre ele optați. Prețul lor este între 35 și 155 de lei. O sumă nu foarte mică, dar ținând cont de faptul că ele ne sunt prezentate ca fiind naturale, fără efecte adverse sau chimicale dure, că brandul e cunoscut, că livrarea este gratuită la comenzile de minim 200 de lei și că, dacă nu suntem mulțumiți de ele, le putem returna în maxim 30 de zile, poate că nu-i o afacere așa de rea. În plus, la prima comandă clientul care se abonează la newsletter beneficiază de 10% reducere.

Dacă doriți să investiți în astfel de remedii sau dacă căderea părului vă este indiferentă, acest lucru ține numai și numai de voi. De altfel, după cum vă spuneam, nu am încercat personal aceste produse, neavând nevoie de ele. Dar dacă voi vă confruntați cu căderea sau rărirea părului, dacă pentru voi asta e o problemă, măcar acum aveți la dispoziție un site care se poate dovedi util în această direcție.

Mult succes!

0 comentarii