website stat

Pleci in vacanta? Asigura-te ca lasi totul in siguranta!

Ca multe persoane probabil ca v-ati planificat deja o mica vacanta in urmatoarea perioada si la fel de probabil veti lipsi ceva timp de acasa. Puteti totusi sa va bucurati linistiti de vacanta, exista o solutie destul de ieftina prin care sa puteti vedea ce se intampla 24 din 24.

Ce costuri implica si ce ar trebui facut ?

securitate

Ar fi o idee buna sa va ganditi la supraveghere video. Preturile pentru un kit de camere supraveghere pornesc de la cateva sute de lei, iar avantajul este ca va puteti conecta chiar de pe telefonul mobil si veti vedea imaginile surprinse.

Pentru a ne putea face o idee de ce costuri implica aceasta varianta, sa luam magazinul online din linkul de mai sus si sa analizam cateva din preturile lor.

1) Kiturile de supraveghere video incep de la 419 lei pentru doua camere, hard diskurile pe care se va stoca incep de la 258 lei, iar cablurile pentru conexiunea dintre camere si DVR incep de la 90 de lei pachetul de 50m.

Daca ar fi sa facem un total am obtine aproximativ 767 lei pentru un echipament cu doua camere, costuri care daca stam sa ne gandim sunt destul de decente pentru a ne asigura ca ne bucuram linistiti de vacanta noastra. Numai daca stam sa luam in calcul neplacerea de a ne strica vacanta mult asteptata sau eventualul soc suferit in cazul in care am avea un incident cand suntem plecati, deja ne dam seama ca preturile sunt destul de decente.

Tot la acest site „riscam” sa gasim oameni prietenosi care sa ne ofere telefonic toate informatiile pe care le-am vrut, ba chiar sa ne invite si la o vizita in showroomul lor pentru a ne prezenta toate echipamentele despre care am discutat la telefon. Posibilitatea de a primi explicatii si de a vedea in direct echipamentele pe care doresti sa le achizitionezi poate fi destul de utila pentru utilizatorii care nu sunt foarte bine documentati in domeniu. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, asa ca si in acest caz ceea ce puteti vedea ar putea sa va ajute mult mai repede si mai usor decat daca ati fi petrecut ore facand cercetari despre astfel de lucruri.

In final va dorim o vacanta placuta si speram va puteti bucura linistit de aceasta.

0 comentarii