website stat

Întreținerea unui telefon

Odată ce ți-ai cumpărat un telefon scump, iar acest lucru este valabil și la orice alt obiect electronic de valoare, primul pas important pentru menținerea lui în condiții cât mai bune este să-i cumperi niște accesorii care să-l protejeze. Dacă întrebi orice fotograf, îți va spune că, după ce a cumpărat un DSLR scump, a mai dat o sumă foarte mică de bani pentru a-i lua un grip, o husă, un filtru care să protejeze senzorul optic de radiațiile solare, capace pentru obiectiv dacă nu avea etc. În mod similar, un telefon bun și scump va avea nevoie de o husă care să-l protejeze și, de ce nu, să-i schimbe înfățișarea în mod pozitiv.

husa iphone 83 grande

Un telefon bun și scump este, de exemplu, iPhone 7. Dacă ești fericitul posesor al unui astfel de model și dorești să-i cumperi o husă care nu doar să-l facă să arate mai bine, ci și să îi protejeze display-ul și carcasa, te invit să le faci o vizită celor de pe ciocotec.com, un magazin online ce se ocupă exact cu astfel de accesorii pentru telefoane. Poți începe prin a vizita pagina cu huse iphone 7 de pe acest site.

Prețurile încep de la 49 de lei, ceea ce este o sumă extrem de mică, raportat la valoarea telefonului. În plus, pe site există o gamă bogată de folii și huse, din materiale diferite, menite să satisfacă gusturile sau preferințele tuturor, indiferent de sex, vârstă sau alte criterii de acest gen. De exemplu, bărbații vor aprecia fără îndoială husele mate, din silicon dur sau din materiale anti-alunecare, în timp ce fetele vor opta, probabil, pentru o husă în formă de blăniță, pentru o husă de culoare roz sau pentru una de tip mirror.

Ziceam de preț, el poate fi mai mic, clientul beneficiind de un discount de 5% pe acest site, dacă dă click pe mesajul cu cuponul de reducere care îi apare la prima vizită. Și da, pe site există și huse iphone 7 plus, așa că nu este nicio problemă dacă ai un model sau un altul, cât timp este iphone 7.

În încheiere vreau să mai menționez că în general este mai bine să cumperi un anumit produs de la un magazin care se ocupă special cu acel tip de produse (deci un magazin de pe acea nișă) decât de la un magazin generalist, din motive evidente, iar Ciocotec se axează pe aceste accesorii mobile și deci pornește din start cu un mic bonus de încredere. Evident, comenzile se pot plasa online, din orice colț al țării, de fapt din intimitatea propriei tale camere, coletul se primește la ușă prin curier rapid (Cargus) iar prețul transportului este zero pentru comenzi mai mari de 149 de lei.

Spor la cumpărături!

0 comentarii