website stat

Unde mergeți de revelion?

La fel cum vă ziceam zilele trecute că trebuie să vă pregătiți de pe acum pentru Black Friday, notându-vă prețurile produselor dorite pe o hârtie pentru a putea face o comparație reală în momentul reducerilor, tot de pe acum ar fi bine să vă planificați și revelionul din 2016-2017. Sau mă rog, zic eu că ar fi mai avantajos. Pentru că, după cum știm, când vine vorba de turism, prețurile biletelor de avion sunt mai mici dacă acestea sunt luate în avans, iar hotelurile se vor aglomera și vor deveni tot mai scumpe și mai greu accesibile pe măsură ce mometul zero al revelionului se apropie.

Time Oak Hotel And Suites - Dubai

Așadar, în ideea că v-ați pus deja pe căutat oferte de revelion 2017, vă supun atenției o agenție de turism care s-a gândit la asta și a creat o categorie specială cu Oferte Revelion 2016 - 2017, care să vă vină în ajutor. Lista e bogată și atractivă, locurile propuse sunt exotice iar prețurile, ei bine, rămâne să le apreciați singuri, raportat la durata și calitatea sejurului. Agenția este TUI Travelcenter.

De exemplu, v-ar plăcea să fiți și voi surprinși de un fotograf (sau să vă faceți un selfie) în Dubai, la fel ca fostul premier al țării? Nimic mai simplu, pentru că Dubaiul figurează ca destinație posibilă pe lista de oferte revelion TUI Travelcenter. Dând click pe Dubai ni se deschide o altă listă, cu 18 hoteluri din zonă, la care ne putem caza. Fiecare hotel e prezentat în imagini bogate și descris în amănunt, așa că putem alege amplasarea și facilitățile cele mai convenabile. Un sejur în Dubai începe de la 1006 euro de persoană.

Centro Barsha By Rotana - Dubai

Poate că prețul vi se pare scump, dar toate ofertele de revelion 2016 - 2017 de pe site includ 7 nopți de cazare, transferul și zborul de linie, presupun că dus-întors. Adică e un adevărat concediu în care prindeți și revenionul, tot ce vă mai trebuie sunt niște bani de cheltuieli și extra-mâncare.

Nu o să insist cu celelalte destinații, pentru că dacă vă interesează, le puteți consulta și singuri. Sper să vă fie de folos, iar dacă totuși prețul constituie un impediment, există și oferte de revelion 2017 la noi în țară, începând de la 267 euro de persoană, sau în Bulgaria, chiar mai ieftin, la 124 euro de persoană.

0 comentarii