website stat

Unghii false, pentru domnișoare

Vă place să fiți în pas cu moda și să vă machiați? Dacă ați intrat pe articolul acesta, răspunsul nu poate fi decât da! :) În rândurile de mai jos vreau să vă prezint un magazin online de unde puteți cumpăra kit unghii false cu gel la pret competitiv. Magazinul respectiv se numește Amalia și poate fi accesat prin linkul anterior.

kit de unghii false de pe amalia.ro

De ce am purta, ca fete, niște unghii false? Pentru că ne vin foarte bine, pentru că ne scot în evidență și ne dau un plus de farmec și strălucire! La fel ca părul, dacă sunt frumoase și inspirat alese, unghiile vor fi remarcate repede de un bărbat, datorită aspectului lor special, neobișnuit, fermecător. Bineînțeles, în locul unui kit unghii cu gel am putea opta pentru vopsirea unghiilor noastre naturale. Există avantaje și dezavantaje pentru fiecare variantă. Dar, printre altele, kitul de unghii false cu gel are avantajul durabilității, adică rezistă mai mult și mai bine, și al aspectului, care poate fi mai sofisticat decât în cazul unghiilor naturale, iar aici să nu uităm că tot kitul de unghii cu gel ne permite să avem niște unghii mai lungi decât cele naturale, care cresc greu și se degradează ușor.

Revenind la magazinul de cosmetice online Amalia, am zis că au prețuri competitive. De ce? Pentru că la ei un kit unghii false începe de la 45 de lei. Adăugați la asta faptul că abonându-vă la newsletterul lor veți primi un voucher de 20 de lei, cel puțin la prima comandă, după cum se vede în imaginea de mai jos, și veți obține un preț excelent, dacă ne gândim că îngrijirea acestor unghii la un salon vă costă probabil 100-150 de lei. Așa, primiți kitul acasă și vi-l puteți aplica singure, când și cum doriți.

voucher amalia
Magazinul Amalia - Cosmetice profesionale online la preturi accesible vă permite să dați frâu liber imaginației, alegându-vă modele ieșite din comun, cu picturi, aplicații trimidensionale sau de tip piercing. Unele kituri beneficiază de cursuri gratuite de aplicare a unghiilor false, așadar puteți deveni și experte în acest domeniu, învățând să vă machiați la modul profi. Pentru că degeaba îți cumperi un fard, un fond de ten, un kit de unghii false cu gel sau niște cosmetice online la modul general, dacă nu știi să le folosești corect.

0 comentarii