website stat

Reduceri la transporturile internaționale de persoane

Urmează să intre în vigoare o lege conform căreia orice transport internațional de persoane se va desfășura la un preț redus de Black Friday! Bine, v-am păcălit. Nu există o asemenea lege. Dar există un Serviciu de Transport International persoane care oferă 50% discount la călătoriile cu autocarul, dacă vă înscrieți cu ceva timp înainte și vă asigurați. Agenția care are această ofertă se numește Eurolines.

autocar

Eurolines este o agenție de turism care se ocupă totodată cu transportul de persoane în peste 400 de destinații din Franța, Belgia, Olanda, Germania, Cehia, Italia, Spania, Elveția, Ungaria și alte țări din Europa. Organizația lor are ramificații pe tot continentul (chiar în fiecare stat european, din ce văd pe site), fapt care le permite să vă asigure transportul și în alte țări, ca Anglia sau Portugalia, prin intermediul partenerilor lor, și fapt care cumva pe mine mă liniștește, deoarece poate ați văzut recentele falimente ale unor agenții de turism destul de cunoscute, cum ar fi Genius Travel.

O agenție cu parteneri, ramificații, experiență și activități din mai multe domenii (transport cu autocar, avion, sejururi etc) nu poate decât să îți inspire un plus de încredere, iar grupul Eurolines include Aerolines, TUI TravelCenter, GreenVillage și Unanhaihui.

În sfârșit, ca să revin la transportul internațional de persoane cu autocarul, cei de la agenție ne spun: „garantăm cel mai bun preț la bilete de autocar -50% pentru înscrieri timpurii”, dar există o condiție, respectiv să ne achiziționăm o asigurare de călătorie. Nu știu cât costă; oricum, indiferent de asta, ni se mai garantează cel mai bun raport calitate/preț și alte avantaje legate de spațiu la bagaje. Cu alte cuvinte, dacă operatorul cu care doreați dvs să circulați impunea restricții prea stricte cu privire la cantitatea bagajelor, încerați să le dați un telefon celor de la Eurolines, că poate găsiți ceva nu doar mai ieftin, ci și mai convenabil din diverse alte puncte de vedere. Sau poate găsiți un transport direct spre orașul care vă interesează, nu unul la 100 de km distanță de el.

Pe pagina spre care am pus link există un formular simplu prin care vă puteți calcula prețul și comanda o călătorie alegând destinația dorită, data de plecare și eventual sosire, numărul de persoane etc, totul din confortul propriului dvs pat sau fotoliu.

0 comentarii