website stat

Cine spală hainele la voi în familie?

La mine în familie, recunosc, eu nu prea spăl haine. Am o mașină de spălat în baie, firește, dar până acum a fost folosită de altcineva, eu nu țin minte când am pus ultima dată mâna pe ea. Da, știu, rușine nouă, bărbaților, ar trebui să învățăm să ne spălăm singuri rufele murdare, nu să lăsăm totul în seama surorilor, mamelor, fiicelor sau consoartelor noastre de sex feminin! :) Ei, asta e. Cum ziceam, recunosc.

cos cu rufe

Dar ce te faci ca bărbat când ți se strică mașina de spălat? Pentru că oricât de Ileană Cosânzeană ar fi iubita ta, n-o să-ți rezolve și problema asta, reparatul mașinii este treabă de bărbat. Și o să te trezești că vine la tine bosumflată și îți pune hainele nespălate în brațe: „S-a stricat mașina, așa că dacă vrei să ai haine curate, du-te de-o repară, măcar atâta să faci și tu, că în rest nu ești bun de nimic!” Mă rog, am aproximat, poate nu e chiar așa dialogul, dar să zicem. :)

Well, nu-ți face griji, pentru că dacă locuiești în capitală, există un magazin de reparatii masini de spalat Bucuresti care-ți poate rezolva problema rapid. Cel puțin așa scrie pe site-ul lor, că eu nu mi-am dus mașina de spălat acolo, că eu locuiesc într-un mic oraș din Ardeal, unde nici nu știu dacă avem service pentru mașinile de spălat. Dar cei mai mulți sunteți bucureșteni, așadar, voi vă puteți duce mașina de spălat acolo.

Numai că știți cum e cu legea lui Murphy: lucrurile se strică de obicei în weekend! Așa că atunci când ți-e lumea mai dragă și te uiți la meci, vine consoarta nervoasă, își pune mâinile în șold și începe să-ți reproșeze că nu repari nimic prin casă, iar acum, na, s-a strica și mașina de spălat. Tocmai de aceea, cei de la acest service masini de spalat Master Service te servesc inclusiv sâmbăta, până la orele 22 seara! Și, pentru ca iubita ta soțioară să nu aibă motive să te critice din pricina prețului ridicat pe care l-ai dat pentru a beneficia de aceste servicii în weekend, tot ei se deplasează gratuit, îți diagnostichează mașina de spălat tot gratuit și ți-o transportă, ei, tot gratis!

Și pentru că, tot din studiul site-ului spre care v-am pus deja două linkuri reiese și că au o grămadă de piese pe stoc, pentru peste 20 de mărci de mașini, vei primi mașina înapoi în timp record, reparată, așa că vei ieși triumfător din această confruntare iar partenera ta de viață nu va mai avea niciun motiv să-ți spună că nu spală haine! :)

0 comentarii