website stat

Electrocasnice de sărbători

De ce de sărbători? Păi pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, și, cu ocazia asta, dacă aveți o gospodină în familie, îi puteți face cadou, printre flori, ciocolată și eventuale lucruri fine sau delicate, și un obiect practic de bucătărie, care îi va face viața mai ușoară. De exemplu, un set de cuțite frumoase. Sau un produs din lista de masini de tocat carne de pe TimoShop, dacă nu cumva sunteți vegetarieni. :)

la bucatarie

Apropo de mașinile de tocat carne: prețul lor variază, din ce văd în paginile aceluiași site, între 86 și 650 de lei. Așadar nu te costă foarte mult o astfel de mașină, sau, mă rog, depinde și ce preferințe ai. De exemplu, pentru mai puțin de 90 de lei îți cumperi un tocător Heinner perfect funcțional, nou, de 300 de Wați, cu capacitate de 600 ml și cuțite din oțel inoxidabil, de culoare albă. Când zic perfect funcțional am în vedere și faptul că podusul vine cu o garanție de doi ani. Dacă însă ești mai pretențios, poți opta la cealaltă extremă pentru un tocător Philips de 1600 Wați, cu o capacitate de 2 kg, având o mulțime de accesorii, pentru prăjituri, cârnați, legume (și cu ocazia asta iată că îți cumperi o mașină de tocat universală, ce poate fi folosită și la legume, nu doar la carne), tambururi etc. Este de firmă, este multifuncțională și dotată corespunzător, dar și prețul e pe măsură: după cum ziceam, 650 de lei, am luat gama de vârf.

Mă rog, o altă idee ar fi să vă faceți un cadou de sărbători cumpărând un aspirator. Asta mai ales dacă cel vechi dă semne de oboseală sau nu mai merge bine. Tot pe TimoShop găsim o listă cu peste 100 de aspiratoare, pentru toate gusturile, buzunarele, pretențiile și, la câte sunt, bănuiesc că pentru toate tipurile posibile de praf. :) De la modele care merg singure prin cameră și își fac treaba în mod automat, fără să te deranjeze pe tine, până la modele mari, care arată profi, unele cu sac, altele fără sac, unele cu abur, sincer nici nu știu ce să vă recomand aici, pentru că și eu sunt interesat de mai multe informații legate de aspiratoare, în vederea posibilei achiziționări a unuia bun.

Dar bănuiesc că asta n-ar fi o problemă, e de ajuns să o aduceți pe prietena, soția, iubita, amanta sau iubirea vieții voastre la calculator și să îi arătați pagina acestui site, că va ști ea ce să comande de acolo. Riscul este că, dacă nu sunteți chiar siguri că vreți să luați unul, nu o s-o mai puteți dezlipi de lângă monitor fără promisiunea că veți face totuși comanda. Pentru că știți cum e cu femeile și shoppingul, mai ales când dau peste o pagină cu atâtea produse dintr-o singură categorie! :)

0 comentarii