website stat

Bulgaria și sporturile iernii

Dacă vă place skiatul și sunteți interesați de un eventual sejur, mini-vacanță sau chiar concediu în toată regula, în perioada următoare, în Bulgaria, vă invit să vizitați o pagină cu oferte ski Bulgaria 2016 - 2017 la prețuri accesibile, prin Terratourism. Prin preț accesibil înțeleg cazare pentru două zile și o noapte cu 18 euro la complexul Royal Park, ofertă valabilă până la 30 octombrie, sau cu 12 euro la hotelul Mountain Romance, ofertă valabilă până la 9 decembrie 2016. Desigur, o să fie oferte și pentru săptămânile următoare datelor limită, iar pe site există zeci de hoteluri la care vă puteți caza, eu am spicuit din opțiunile de prima pagină, dar în total sunt 15 pagini. Deci aveți de unde alege.

Mountain Romance

De ce ați opta pentru ski Bulgaria? Un prim motiv ar fi prețul. Bulgaria este aproape de noi și are prețuri accesibile, am auzit chiar că vara, pe litoral, e comparabil sau uneori mai ieftin decât la noi. Așadar, aveți ocazia să vizitați o țară străină și să petreceți un concediu de vis acolo, în perioada sărbătorilor care se apropie. Gândiți-vă cum ar arăta pozele voastre cu skiurile, puse într-un album intitulat Ski Bulgaria 2017, pe care-l arătați prietenilor!

Al doilea motiv ar fi zăpada. M-am întâlnit anul acesta cu un fost coleg de generală, pe care nu-l mai văzusem de mult timp. Destinul ne-a adus pe amândoi în Lidl la cumpărături, :) unde am povestit puțin. Am aflat astfel că s-a însurat și are două activități, sau ocupații, că nu le-aș putea numi chiar joburi. Una dintre ele - este instructor de ski. Numai că ocupația asta îi lasă foarte mult timp liber, pentru că, mi-a zis el, nici măcar iarna nu prea are ce face, ultimii ani fiind săraci în zăpadă. Noroc că se mai ocupă și cu altceva.

Royal Park - Bulgaria

Cam asta e situația din țară de la noi. Au trecut vremurile când stratul de ninsoare era de doi metri în preajma Crăciunului și a Anului Nou. Sigur că nu doar la noi, dar Bulgaria fiind aproape, este ușor să consultăm un buletin meteo și, dacă acolo este zăpadă și vreme bună, iar la noi estimăm că nu va fi, să mergem acolo, pentru poate aceiași bani. În plus, ofertele de ski din Bulgaria sunt extrem de numeroase, după cum v-am zis, 15 pagini cu câte 6 hoteluri sau locuri de cazare pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

În concluzie, dacă ați căutat pe Google oferte vacanta Ski Bulgaria 2016, sau oferte Ski Bulgaria, sau orice altă combinație care implică skiatul și vecinii noștri din sud și ați ajuns aici, puteți intra pe http://www.terratourism.ro/, care deja a început să publice oferte de tip early booking pentru această țară.

0 comentarii