website stat

Reduceri mari la haine de firmă

Promisiunea care te întâmpină când intri pe pagina Outlet Mango de pe fashionhouse.ro este cât se poate de clară: „Până la 70% reduceri, în fiecare zi!” Studiind puțin site-ul, această promisiune îți este întărită în repetate rânduri: „toate produsele disponibile sunt reduse cu minim 30%, însă scăderile de preț pot ajunge chiar și la 70% sau 90%”. Să vedem așadar despre ce e vorba.

haine de modă

FashionHouse este un centru comercial de tip outlet, deschis în capitală, în anul 2008. Dar, după cum aflăm de pe site, nu este un mall obișnuit. În primul rând, tema arhitecturală este unică, cu un iz de interbelic în ea. Spațiul dispune de o parcare generoasă (200 de locuri), de terase, restaurante și o zonă specială de joacă pentru copii. Iar atmosfera, zic ei, este foarte călduroasă, total atipică Bucureștiului modern sau în general oricărui oraș mare.

Din păcate nu locuiesc în București, dar pentru cei care locuiți acolo și sunteți în căutarea unor haine de firmă la prețuri competitive, adică vreți calitate și prețuri decente, poate ar fi o idee să aruncați o privire, Sau chiar să vă abonați la noutăți, fiind astfel informați din timp când apar anumite promoții. Cum de este posibil să avem branduri de fashion ca Triumph, Format Lady, Colin's, Sport Vision și lista poate evident continua, în acest outlet mango? Și mai ales, cum de este posibil ca prețurile să fie atât de mici? Răspunsul este că produsele de la FashionHouse provin din surplusuri de stoc, colecții special concepute pentru magazine de tip outlet și colecții ale sezoanelor anterioare.

Probabil, bănuiesc eu, hainele mango de toamnă create în anul trecut nu prea se mai folosesc în străinătate, fiind considerate (unele dintre ele) demodate. Dar cum la noi moda din afară ajunge peste un an sau doi, numai bine, cumpărând un astfel de produs veți fi pionierii noutăților absolute din domeniul fashion! Iar îmbrăcămintea, trebuie specificat, nu se adresează doar femeilor, ci și bărbaților.

Nu am cumpărat nimic de la ei pentru că, după cum vă ziceam, nici nu le-am vizitat centrul. Dar dacă vă interesează, aruncați un ochi, poate merită! ;)

0 comentarii