website stat

De ce poartă medicii saboți

Există un număr de activități sau joburi care prezintă o doză de risc pentru integritatea ta corporală. Prin urmarea, personalul care lucrează în aceste domenii trebuie să poarte un echipament corespunzător, de protecție. Ok, cu toții știm de industria construcțiilor, de exemplu, unde avem nevoie de cască de protecție. Sau de minerit. Dar câți dintre voi știți că și cadrele medicale partă de regulă saboti si papuci medicali, dacă lucrează într-un spital? Motivul este simplu: și aici există un risc, chiar dacă nu atât de evident: riscul de a te îmbolnăvi sau de a-i îmbolnăvi pe alții.

saboți medicali albi Missena

Dar există și o altă utilitate în purtarea saboților medicali. După cum putem citi de pe pagina cu echipament de protectie Dispotrading, papucii medicali (denumiți și saboți medici) sunt extrem de utili persoanelor care petrec mult timp în picioare. Sunt confecționați din piele sau microfibră (deși aici nu știu dacă în general sau numai la saboții medicali de pe acest site) și asigură o protecție cât mai bună a piciorului. Tocmai datorită acestor utilități suplimentare, sunt folosiți nu doar de către personalul medical, ci și de cei care lucrează în saloane de cosmetică, în supermarketuri, în industria alimentară sau farmaceutică și chiar în farmacii, aș adăuga eu.

De fapt, cred că îi putem folosi și acasă, dacă dorim, în loc de șlapi, sau vara pe afară, pentru că sunt relativ ieftini. Pe Dispotrading prețul începe de la 26 de lei pentru saboți medicali din plastic, pe culorile alb, albastru și negru. Un alt avantaj al acestor papuci medicali este ușurința cu care se pot curăța și spăla (deși cei de care am zis mai sus, din plastic, trebuie spălați la o temperatură destul de scăzută, dacă vreți să nu îi stricați).

Și atunci, în concluzie, medicii poartă saboți pentru că aceștia fac parte din uniforma lor obligatorie sau pentru că sunt comozi și îi ajută în activitatea lor zilnică? Sincer, nu știu. Ceea ce pot spune cu certitudine este că dacă doriți să îi cumpărați, îi găsiți pe Dispotrading. Alături de alte echipamente de protecție, inclusiv pentru alte categorii amintite mai sus, cum ar fi muncitorii din construcții sau chiar mecanicii auto.

0 comentarii