website stat

Baruri și scaune

S-a întâmplat vreodată să mergeți într-un bar și să ieșiți de acolo, pentru că erau scaunele jegoase? Sau pentru că nu vă plăcea compania rău famată pe care ați fi trebuit s-o suportați, sau pentru că barmanul era sictirit și vă lăsa să așteptați cu zecile de minute până să vă întrebe de sănătate? Sau dintr-o mie și una de alte motive similare. Ei bine, eu nu prea merg în baruri, tocmai pentru că un bar nu este locul perfect în care să simt că pot socializa așa cum mi-aș dori. Dar ce-ar fi să vă puteți crea un astfel de loc acasă?

restaurant

Știu, ideea sună extravagant, dar se poate. Îți amenajezi un colț de încăpere sau, și mai bine, un hol central, care dă spre bucătărie. Asta ar fi super. Îți cumperi niște scaune de bar înalte, un bufet, poate o măsuță, îți decorezi pereții corespunzător, după care îți poți invita prietenii la o poveste sau la un cocktail. Serios: nu ar fi mult mai intim așa? Un spațiu personal, în casă la cineva, la care mergi pe bază de preferințe și unde discuți cu prietenii, nu ești obligat să suporți pe toți spărgătorii de semințe din cartier.

Ideea am găsit-o pe site-ul din linkul anterior, care vinde scaune pentru bar. Totuși, pe lângă clasicele baruri din gară sau oraș, scaunele respective pot fi montate și într-o încăpere proprie, pentru a cărei amenajare și design înțeleg că beneficiezi de consiliere gratuită din partea lor. Mișto! Bineînțeles, nu știu cum îți va ieși partea cu amenajarea barului la final, dar din punctul de vedere al scaunelor, lucrurile stau bine. Achiziția lor o poți face online și nu în ultimul rând, trebuie să remarc flexibilitatea lor, pentru că nu orice scaune de bar pot fi folosite fără probleme și la tine acasă.

Flexibilitatea înseamnă că pe site sunt multiple variante de scaune, cu înălțimi reglabile, cu spătar, cu mâner, de culori, forme și stiluri diferite, practic, pentru toate vârstele și gusturile. Poate și gabariturile. Iar dacă ești fericitul proprietar al unui local sau restaurant, ai avantajul că-l poți decora cu aceste bijuterii. Pentru că oricât ar fi de mișto să stai, ca persoanele din imagine, în picioare, parcă e mai comod pe un scaun.

0 comentarii