website stat

Cum să arăți ca o vedetă

În era internetului, fiecare magazin (online sau offline) încearcă să vină cu ceva nou pe piață, astfel încât să capteze atenția publicului țintă. În rândurile următoare o să vă prezint o gamă de rochii de seară de la Dressbox și o să vă spun ce au cu totul special aceste rochii, comparativ cu rochiile de seară pe care le-ați cumpărat până acum din magazinele dvs preferate. Pentru că sunt niște rochii foarte interesante.

rochie asimetrică halston-heritage

În primul rând, odată intrați pe pagina din linkul anterior, suntem evident furați de priveliștea modelelor de rochii de seară frumoase, potrivite pentru cele mai selecte ieșiri, dar eu vă propun să lăsăm puțin imaginile și să ne uităm în partea stângă. Aici veți observa că puteți sorta rochiile după preț, culoare, mărime etc. Nimic special, până când ajungem la filtrul pentru designer, unde observăm nume ca: Allen Schwartz, Calvin Klein, Dior, Gucci, Roberto Cavalli, Versace și lista poate continua, e foarte lungă. Nume super-tari din modeling și vestimentație, firme renumite, branduri celebre pe plan mondial.

Rochiile de pe Dressbox provin din colecții de top ale unor case de renume internațional. Ne putem aștepta să coste o avere, nu? Ei bine, dacă accesați site­ul DressBox.ro, veți observa că acesta oferă posibilitatea închirierii oricăror rochii de seară pentru 4 zile, la un preț mult mai mic decât cel de raft, din magazine. Adică, pentru câteva sute de lei (în loc de mii de lei), puteți purta rochia preferată la cel mai select eveniment la care ați fost invitată, după care, în a patra zi, o returnați prin curier, de curățare ocupându-se ei.

rochie pentru gravide Asos

De exemplu, rochia asimetrică Heritage din prima imagine costă aproape 2600 de lei la cumpărare. O puteți avea pentru 340 de lei, după care o returnați. A doua rochie, Asos, este pentru femei gravide și costă numai 190 de lei la închiriere. Având în vedere că de multe ori femeile poartă rochiile pe care și le cumpără o singură dată (vrând mereu să apară cu ceva nou), să dai o sumă mult mai mică de bani pentru o astfel de rochie (pe care oricum nu o vei îmbrăca foarte des, nici dacă o cumperi) mi se pare o idee foarte ingenioasă și avantajoasă la buzunar.

Și da, rochiile de acest tip le vedeți uneori pe ecranul de sticlă al televizorului, la vedete ca Andreea Marin sau Elena Gheorghe. Așa că acum vă puteți îmbrăca și voi ca ele, cheltuind mult mai puțini bani. Cu plăcere! :)

0 comentarii