website stat

Un site cu jocuri diverse pentru toate vârstele

Dacă în articolul precedent vă prezentam o metodă simplă de a obține bani în contul mașinii pe care o aveți, în rândurile de mai jos o să vă prezint un site ce conține diverse jocuri cu masini, pe care le puteți încerca în timpul liber sau cu care îl puteți ține ocupat pe juniorul din dotare. Asta dacă aveți junior, bineînțeles. Deci, articol util (și) pentru tineri sau copii!

Cei care susțin că între bărbați și femei nu există nicio diferență (în afară de fiziologie), se înșeală amarnic! Încă de la cele mai fragede vârste, fetița și băiețelul nostru (sau cine știe, poate al altora) încep să manifeste cu putere anumite particularități legate de sexul pe care-l au. Astfel, în timp ce fetițele se joacă cu păpuși sau farduri, băieții își fac pistoale, construiesc trenulețe sau vă bat la cap să le cumpărați mașinuțe. Iar în lipsa acestora, colecționează acțibiluri cu diverse modele de raliuri sau de formula 1.

Cel puțin asta făceam noi când eram mici, în lipsa internetului, care nu prea exista la vremea aceea. Astăzi, indiferent că sunteți la o vârstă fragedă sau că ați trecut deja examenul maturității și vreți doar să vă amuzați pentru câteva zeci de minute, puteți intra pe bugy.ro, unde veți găsi, printre altele, o mulțime de jocuri cu mașini și mașinuțe, gratuite, pe care le puteți încerca direct în browser. Mai exact 80 de toate, că le-am numărat!

Ca să vedeți ce imaginație au programatorii: pe site există jocuri cu mașini în spațiu, cu angry birds la volan, cu poliția rutieră, cu încurcături în trafic, pe care trebuie să le descâlciți din postura unui fel de dirijor al acestui trafic, sau chiar biliard cu mașini. Majoritatea sunt destul de simple dar unele sunt foarte mișto. De exemplu, am jucat „Livrare mortală”, în care trebuia să transporți cu un fel de camionetă un pachet, pe un teren accidentat. Jocul e segmentat pe mai multe niveluri sau misiuni și îți dezvoltă inteligența, spiritul de reacție promptă și abilitățile de control al vehiculului (de exemplu eu m-am răsturnat la nivelul doi pentru că am ambalat prea tare mașina într-un punct în care drumul urma o curbă periculoasă).

Și mai sunt, vedeți voi pe acolo, dacă vă interesează. Distracție faină!

livrare mortală

0 comentarii