website stat

Bani împrumut prin amanetarea mașinii

Câte rate are românul de rând? Nu știu. Eu n-am luat niciodată bani cu împrumutul de la bănci, dar știu că părinții mei aveau într-o vreme cel puțin trei rate. Poate și tu ești în situația asta. Rată pe numele tău, rată pe numele soției și rată pe numele copilului. Sau poate ești singur și ai rate la bănci diferite. În general, când ai multe datorii, este o idee bună să te abții de la a-ți face altele noi. Totuși, pot să apară și situații care justifică un nou împrumut. De exemplu, cel mai bun prieten al tău pleacă în State și vinde apartamentul la un preț de ocazie. Sau mobila din el. Și așa mai departe, când nu avem nevoie de bani? Ei bine, tu ai nevoie urgentă, știi că îi poți restitui dar nu poți merge la bancă, de unde ai luat deja un credit, în plus acolo procedurile sunt lente, iar tu vrei banii pe loc. Cum faci rost de ei?

amanet mașini pe autokredit.ro

Dacă locuiești în capitală, o soluție este să apelezi la serviciul de amanet masini al autokredit.ro. Mecanismul este destul de simplu. După cum aflăm în informațiile publicate pe site, primul pas este să le dai un telefon. După care te duci cu mașina la sediul lor, pe Calea Văcărești nr. 257 din Sectorul 4. Odată ajuns acolo, mașina ta va fi inspectată rapid de un specialist, care va constata în ce stare se află și care este valoarea ei. Se va stabili apoi suma de bani pe care îi vei primi împrumut, sumă ce poate ajunge la 72% din valoarea mașinii, și comisionul. Nu se percep dobânzi, doar un comision de maxim 0,3% pe zi din valoarea stabilită. Vei semna niște hârtii, în principiu un contract al împrumutului acordat. Vei nota kilometrajul și vei face poze la mașină. Aceasta va fi parcată în parcul lor auto. Toate procedurile descrise aici durează, spun cei de la Autokredit, mai puțin de două ore. La sfârșitul cărora vei ieși pe ușă cu banii în buzunar.

După cum se vede, ideea de a-ți amaneta mașina are câteva avantaje. În primul rând, obții o sumă de bani destul de mare, depinzând de tipul autoturismului personal. În al doilea rând, primești banii foarte repede, practic pe loc. În al treilea rând, procedura este simplă și nu necesită adeverințe de salariu, acte sofisticate, birocrație. Tot ce e nevoie este să ai mașina la tine, că pe ea o amanetezi. Actele efective de care ai nevoie sunt patru: 1) cartea de identitate a proprietarului mașinii, adică probabil a ta; 2) cartea de identitate a autoturismului; 3) talonul mașinii; 4) contractul de vânzare-cumpărare (sau factură, dacă mașina nu este înmatriculată). În sfârșit, mașina îți va fi păstrată în siguranță, într-un loc special amenajat și monitorizat non-stop cu camere de filmat. Iar dacă cumva vrei să vinzi mașina între timp, cei de la autokredit.ro te lasă să aduci acolo potențialul cumpărător și să testați autoturismul în parcul lor auto.

Ca dezavantaje, există posibilitatea, bineînțeles, să rămâi fără ea, dacă te hazardezi să faci un împrumut pe care nu-l poți restitui. Dar hei! acestea sunt riscurile în cazul caselor de amanet. Dacă însă știi ce faci, asta poate fi o soluție rapidă și convenabilă.

0 comentarii