website stat

Ce înseamnă Horeca?

E vară, e cald și oamenii se răcoresc cu o bere sau un suc rece! Dacă aveți un bar, un restaurant sau un magazin cu terasă, ce servește astfel de băuturi clienților, veți fi probabil interesați să vizitați pagina cu utilaje horeca de la ContiGrup, pentru a ști la cine să apelați în caz că vi se strică un dozator, un frigider sau chiar un cuptor de fast-food. Dar mai întâi, pentru cei care nu lucrează în domeniu și care poate nici nu știu de la ce vine cuvântul horeca, o scurtă introducere.

horeca

Termenul HoReCa vine de la Hoteluri - Restaurante - Cafenele și se referă la un sector din industria hotelieră și a serviciilor alimentare, cu precădere a unităților ce servesc alimente și băuturi. Folosit în general în țările de jos și Franța, dar și la noi în România, horeca înglobează serviciile, produsele, accesoriile și echipamentele aferente acestei industrii. De exemplu, un dozator de bere este un echipament horeca, la fel o mașină de gătit sau o soluție de refrigerare comercială, și lista poate continua.

Sub sloganul construim horeca împreună, firma Contigrup furnizează echipamente profesionale și accesorii premium din gama horeca începând cu anul 2000. Dacă sunteți în căutarea unor mașini de gătit, dacă vreți să evaluați câteva linii de bucătărie caldă, dacă aveți nevoie de echipamente de autoservire etc, le puteți vedea în showroomul lor din București, de pe strada Chitilei nr 3, de luni până vineri, între orele 9 și 18.

De ce ați apela la Contigrup? Afacerile din acest sector pot fi deosebit de complexe, necesitând soluții pe măsură. Conform informațiilor de pe paginile lor oficiale, Contigrup, având peste 15 ani experiență, oferă inclusiv proiectare și consultanță tehnologică pentru proiectele pe care ați putea dori să le dezvoltați, ajutându-vă astfel să implementați soluția cea mai eficientă, personalizată pe stilul afacerii dvs.

Evident, echipamentele mai-sus menționate nu sunt dintre cele mai ieftine. Tocmai de aceea, veți dori să achiziționați niște produse fiabile, de calitate, durabile, care să-și amortizeze în timp investiția și să nu dea rateuri. Din acest punct de vedere, cei de la Contigrup se laudă cu calitatea materialelor și a componentelor pe care le folosesc, ca și cu raportul lor preț/calitate.

Dacă v-am trezit atenția și interesul, vă invit să le vizitați site-ul.

0 comentarii