website stat

Moise Guran a renunțat la emisiunea tv Biziday

Moise Guran a decis, undeva pe la finalul anului trecut, să renunțe la emisiunea lui de la Digi24. Joi, 23 iunie 2016, a avut loc ultima ediție a acestei emisiuni. În locul televizorului, jurnalistul va lua cu asalt piața de internet, mai exact de internet mobil. Pentru că, conform declarațiilor sale, publicul de pe telefon este mai tânăr și mai fresh, capabil de a muta munții în loc, comparativ cu cel de la tv:

moise guran

Nevoia de a dezvolta mai mult partea de comunicare pe internet eu o simt deja de câțiva ani iar internetul mobil (împreună cu rețelele de socializare) pare a schimba semnificativ mai mult decât televiziunea ceea ce se întâmplă în societatea noastră.

Pentru acest public, oamenii din echipa lui Guran (acesta a cooptat o echipă de informaticieni care să-l ajute) lucrează la o aplicație de știri, pe telefon. Aplicație care a ajuns deja la stadiul beta, cititorii lui fiind invitați cu câteva zile înainte să o testeze. Așadar, în scurt timp, infograficele și analizele economice vor putea fi urmărite pe telefoanele inteligente. Analize inteligente, telefoane inteligente, cum ar veni.

Nu l-am urmărit niciodată pe Moise Guran, neavând astfel nicio părere despre el. Alta decât că are un site cu un design prost. După aflarea acestei știri, am ajuns la concluzia că n-am pierdut mare lucru neurmărindu-l. Dar poate, cine știe, omul e stăpân pe ce vorbește și va avea succes. Iar utilizatorii de telefoane inteligente vor schimba, într-adevăr, fața lumii. Laolaltă cu cei din Social Media, care de fapt sunt aceiași.

sursă foto

0 comentarii